Gratis data-refills bij een Coca-Cola-machine
Nieuws

Gratis data-refills bij een Coca-Cola-machine

vrijdag 27 juli 2012 10:07

De Coca-Cola Happiness Machine deelt geen cola uit maar data. Tap met je telefoon 20 mb aan data.

Als mensen ergens vrolijk van worden, is het wel van de gratis refills bij eettenten zoals die van IKEA. Daar speelt Coca-Cola slim op in met hun Happiness Refill Machine in Braziliƫ. Bij elke tap kan er tot 20 mb aan verse data worden binnengehaald. Of, zoals Coca-Cola het noemt op Designtaxi.com, '20 liters of happiness'. De mb's zijn onbeperkt houdbaar, maar - daar is het addertje - ze zijn alleen te gebruiken in de met rood overladen Coca-Cola browser zoals te zien is in de video.

Wel moet je lef hebben om je telefoon onder het refillapparaat te hangen. Het design ziet er zo realistisch uit dat het een gok blijft of er data uitkomt, of toch die zwarte plakkerige vloeistof die je telefoon naar de smartphonehemel stuurt. Maar wanneer het eenmaal gelukt is, kun je los. Want zoals bij alle goede refillmachines: je mag zo vaak bijvullen als je wilt.

Bram blogt bij Bright. Hij is ook mede-uitbater van het Torpedo Theater in Amsterdam.

Reacties

Krijg je nu 20Mb voor Wifi? Dat is lame. Niet eens op 3G? Lijkt me dat de gemiddelde bar of universiteit toch al gewoon ongelimiteerd Wifi heeft? En op het strand? Met zijn allen in een kluitje rond de bar?

 

Nieuwsbrief