Hyves komt onder afstandsbediening

woensdag 06 februari 2008 08:55

Hyves komt ook beschikbaar op interactieve tv: je kan dan een speciale versie van de sociale netwerksites met je afstandsbediening gebruiken.

In maart start een pilot met 'Hyves TV' voor IPTV-klanten van Tele2. Yme Bosma van Hyves zei dinsdagavond in Radio Online 'goede hoop' te hebben dat ook andere tv-aanbieders Hyves TV gaan aanbieden.

Volgens Bosma zijn er veel mensen die 'passief' gebruikmaken van Hyves. Dat bladeren door profielen en foto's kan prima op tv.

Ook KPN biedt Interactieve TV aan. Daarvoor melden zich duizend klanten per maand aan, meldde KPN deze week.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Hyves is 'booming' en nog meer dan we denken volgens mij. Ik sta versteld..
 
Ben niet zo'n Hyves-fan, maar dit vind ik wel strak! Ben heel erg benieuwd naar de user interface. Keep it stupid en simple, speciaal voor tv, probeer er niet alles in te stoppen, want hyves wordt al een groot donker bos wat dat betreft.
 
Zou het ook niet mogelijk zijn voor Windows media center. Lijkt me wel wat, gewoon vanaf de bank even op hyves kijken of je berichten checken.
 

Nieuwsbrief