iPhone hack eindelijk te koop maar nog niet actief

maandag 10 september 2007 21:57

Ik heb zojuist de iPhone hack gekocht van iPhoneSIMfree via hun Australische reseller voor omgerekend 35 euro.

De hack is echter nog niet actief, omdat de resellers wachten op het teken van iPhoneSIMfree om de bestellingen af te werken. Dit moet binnen enkele uren gaan gebeuren. Gizmodo, de gadgetblog die afgelopen vrijdag voor het eerst de hack in werking liet zien (Engadget inmiddels ook), waarschuwt nog even te wachten. Er komt later deze maand een nieuwe versie van de iPhone software, die de iTunes Wi-Fi Music Store zal toevoegen, en het is nog onzeker of de hack daarna nog werkt. Er is bovendien een Apple Expo in Parijs op 25 september waar mogelijk de Europese iPhone met 3G wordt aangekondigd, zij het waarschijnlijk alleen voor Engeland, Frankrijk en Duitsland. Ik kon niet wachten natuurlijk, maar ben nu in afwachting van het groene licht van iPhoneSIMfree. Wordt vervolgd!

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Reacties

Potverdrie! Ik ga komend weekend een iPhone kopen in San Francisco enw eet nog steeds niet welke hack ik nou moet gaan toepassen. Toch maar deze doen dan???
 
afbeelding van Erwin van der Zande
Wacht anders even totdat ik 'm heb kunnen testen. En zo'n 3G iPhone, desnoods een gehackte Britse, is natuurlijk ook interessant.
 
hmmm, iphones zijn nu onderweg en de bestelling van de supersims zijn ook gedaan. is trouwens nog goedkoper ook dan 99 dollar voor een credit ;-)
 
Het zal erg moeilijk worden om de verleiding te weerstaan om volgende week niet een iphone in Miami te gaan kopen...
 
afbeelding van Erwin van der Zande
Kleine update: de Australische reseller heeft zijn eerste klanten geholpen en de hack werkt naar eigen zeggen. Ik zit in een volgende lading en moet nog even wachten...
 
ja, ik zit in de volgende lading, maar mn iPhone is nog niet toegekomen...
 
De gratis oplossing van het iPhone Dev Team is nu ook beschikbaar! http://www.iphoneclub.nl/breaking-news-gratis-software-unlock-iphone-nu-beschikbaar/
 
 
Jongens en meisjes, Get a life.
 
Dat hebben we Rik. Misschien moet jij er ook een krijgen
 

Nieuwsbrief