Juice Cubes
Nieuws

Juice Cubes

maandag 04 november 2013 11:59

Fruitmatchgame met hitpotentie.

Heel erg origineel is Juice Cubes niet. Je maakt een combinatie van blokjes die ontploffen, waardoor andere blokjes naar beneden schuiven en de lege plekken opvullen. Hiermee scoor je punten en that's it. Bejeweled en Candy Crush Saga bewezen eerder dat dit soort puzzelspelletjes zeer populair zijn en dat is waarschijnlijk de reden dat Juice Cubes nu is uitgebracht door Rovio Stars. Met de aantrekkelijke look en goede marketing (dit is de uitgeverij van Angry Birds) zou dit zomaar eens een nieuwe hit kunnen worden.

Qua opzet toont Juice Cubes veel overeenkomsten met Candy Crush Saga. Er is een tropische kaart met een route die langs alle levels (ruim 165) loopt. Je kunt combinaties maken met het kleurrijke, lachende fruit en daar bommen van maken waarmee je meer punten scoort. Ieder level moet je binnen een aantal zetten halen en er zijn steeds drie sterren te halen. De app is natuurlijk ook aan Facebook te koppelen zodat je je vrienden kunt spammen terwijl je speelt. De game is gemaakt als freemium, wat betekent dat je hem helemaal gratis kunt uitspelen, maar dat je met echt geld bijvoorbeeld power ups kunt kopen, die helpen bij moeilijke stukken.

Download Juice Cubes voor Android en iOS.

Rutger houdt van technologische ontwikkelingen, producten en designs die de wereld veranderen. Is daarnaast gek op films, games, muziek en dan met name Radiohead.

Nieuwsbrief