Koppel Hyves aan je bankrekening
Nieuws

Koppel Hyves aan je bankrekening

donderdag 25 maart 2010 09:13

Hyves start vandaag met Hyves Afrekenen, een betaalsysteem voor transacties tussen vrienden en mobiele betalingen in de horeca.

Hyves Afrekenen gaat vandaag van start. Hyves werkt voor de betaaldienst samen met de Rabobank, maar het werkt wel voor klanten van alle banken. Je Hyves-account is nu te koppelen aan je bankrekening. Met twee muisklikken zijn dan bedragen over te maken naar een andere Hyver.

Betalen per mobieltje wordt met het systeem ook mogelijk. Daarvoor werkt Hyves samen met MyOrder, een betaalsysteem dat enkele honderden horecazaken al hanteren. Hyves organiseert eind april ter promotie van het mobiele afrekenen een flashmob op het terras van Vertigo in het Vondelpark. Op die plek is trouwens eerder een flashmob geweest.

Hyves Afrekenen werkt vanaf deze week ook bij dertien bioscopen, en restaurants in 21 plaatsen, waaronder het hele Noordwijkse strand. Binnenkort telt Hyves zijn tien miljoenste geregistreerde lid. Daarvan zijn er negen miljoen Nederlander.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Als eigenaar van Hyves had ik het nu aan Google of facebook verkopen, de groei is er nu een beetje uit en je kan er nog een flink bedrag voor krijgen

 

Ik dacht dat we juist de globalisering tegen wilde gaan, dus dan lijkt me dit geen slimme stap.

 

Eh, Google gaat echt niet zo'n Breezah-netwerk opkopen hoor.

 

Mogen ze eerst de beveiliging van hyv wat op schroeven. (is nu zeer droevig gestelt)

 

Wouw.. Ik zou dit dus nooit gebruiken. Hyves heeft niet echt een betrouwbaar imago. Meeste mobieltjes hebben een app jat iemand zijn telefoon start de Hyves app en cashen maar!

 

Breezah netwerk of niet Hyves heeft een enorme bron aan informatie (en inkomen door adds) en dus een goudmijntje.

Hyves zal/kan niet veel meer groeien als sociaal netwerk tenzij het internationaal gaat en dus zal moeten concureren met Facebook...

 

Uuuuu

 

Nieuwsbrief