‘Deadpool en Game of Thrones dit jaar populairste illegale downloads’

‘Deadpool en Game of Thrones dit jaar populairste illegale downloads’
30 december om 12:31
Laatste update: 30 december om 12:36

De film Deadpool en de serie Game of Thrones zouden in 2016 het meest gedownload zijn via bittorrent.

De komische en grofgebekte superheldenfilm Deadpool staat bovenaan de jaarlijkse top 10 van TorrentFreak. De site brengt elk jaar in kaart welke films en series er het meest illegaal worden gedownload via bittorrent.

Superheldenfilms waren populair dit jaar: de top vijf bestaat naast Deadpool uit Batman v Superman: Dawn of Justice, Captain America: Civil War en X-Men Apocalypse. Op nummer 4 staat Star Wars The Force Awakens Superheldenfilm Suicide Squad staat op de achtste plaats, en Finding Dory is de enige animatiefilm in de top tien.

In de lijst meest illegaal gedownloade series staat Game of Thrones voor het vijfde jaar op rij bovenaan. The Walking Dead staat net als vorig jaar op de tweede plaats. De derde plaats is voor nieuwkomer Westworld, net als Game of Thrones een serie van HBO. Fantasy-serie Lucifer en autoserie The Grand Tour zijn de twee andere nieuwkomers in de lijst. Oude bekenden als The Big Bang Theory, Vikings, Suits en superheldenseries Arrow en The Flash maken de top tien af.

Lees meer over:

Deel via