Doe mee aan het NK Snake
Van onze partner Nokia Mobile

Doe mee aan het NK Snake

16-09-2018 21:58 Laatste update: 17-09-2018 08:20

Snake blijft één van de bekendste mobiele games. Tijdens Bright Day spelen we het officiële NK. Ben je goed in Snake? Dan maak je kans op gratis kaarten voor Bright Day.

Games die leken op Snake stammen alweer uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Maar Snake werd pas echt populair dankzij Nokia. Welke twintiger en dertiger herinnert zich de talloze potjes Snake op zijn Nokia 3310 niet? Op het schoolplein proberen om de topscore van je klasgenoten te verslaan.

Nokia is de afgelopen tijd met succesvolle Android-toestellen weer helemaal terug op de smartphonemarkt, en ook die Snake-strijd brengen we - in samenwerking met Nokia Mobile - terug met het Nederlands Kampioenschap Snake, tijdens Bright Day op 24 en 25 november. Tijdens het NK wordt er gespeeld in de Survival mode.

Iedereen kan meedoen

De voorrondes en de finale vinden plaats tijdens Bright Day, en iedereen kan meedoen. Wie goed is, kan zelfs gratis kaarten winnen voor Bright Day door Snake te spelen. Meedoen is simpel: we spelen Snake via Facebook, zowel op desktop als mobiel. Desktop-gebruikers spelen via deze link. Op Android of iOS download en/of open je Facebook Messenger, tik je op het pictogram van de gamecontroller en zoek je naar Snake.

Speel vervolgens het beste potje dat je kan. Eet zoveel mogelijk blokjes, maak de slang zo lang mogelijk en zet je beste score neer. Maak vervolgens een screenshot van je topscore, en deel die via je Facebook, Twitter of Instagram.

#NKSnake

Zet er wel de hashtag #NKSnake bij, en tag Bright in je bericht. In september, oktober en november maken de topscorers kans op gratis kaarten voor Bright Day.

Bekijk ook het item over het NK Snake van Editie NL:

Esporters en Royalistiq

Het gamingprogramma op Bright Day bestaat naast het NK Snake onder meer uit ESL Dutch Championship en ook is Royalistiq te zien. De YouTuber met ruim half miljoen volgers is gespecialiseerd in Fortnite en zal live tips & tricks geven over de populairste game van 2018.

Robots

Hoofdgast tijdens Bright Day is de sociale humanoid robot Sophia van Hanson Robotics. De zeer realistische robot is op 24 en 25 november voor het eerst in Nederland te zien. Daarnaast is de geavanceerde robot-viervoeter ANYmal tijdens Bright Day te bekijken.

Ga voor tickets en meer informatie naar www.brightday.nl.

Volg de updates

Volg Bright op Facebook, Twitter en Instagram voor meer updates over Bright Day.