Samsung voegt nieuwe camerafuncties toe aan Galaxy S10
Plus DeX for PC

Samsung voegt nieuwe camerafuncties toe aan Galaxy S10

24-09-2019 07:38 Laatste update: 07:38

De Samsung Galaxy S10 ondersteunt voortaan meerdere camerafuncties die tot voorheen exclusief waren voor Samsungs andere high-end smartphone, de Note 10.

Installeer je de laatste update op de Galaxy S10, dan kun je voortaan de scherpstelfunctie gebruiken tijdens het schieten van video's, waarbij de achtergrond onscherp wordt gemaakt. De frontcamera ondersteunt daarnaast de nachtmodus van Samsung, voor beter belichte selfies.

Het is in de camera-app op de Galaxy S10 voortaan mogelijk om in augmented reality te tekenen in het camerabeeld. Bij het gebruik van de timelapsefunctie wordt het beeld volgens Samsung voortaan beter gestabiliseerd.

DeX for PC

De DeX-functionaliteit van de S10 is ook uitgebreid, waardoor je deze kunt gebruiken met een Windows-computer. Door de telefoon via usb te koppelen, kun je op de pc een speciale desktopomgeving gebruiken. Tot voorheen had je bij de S10 een los apparaat nodig om DeX aan een monitor, muis en toetsenbord te koppelen.

De update wordt geleidelijk door Samsung uitgebracht, aldus SamMobile. Het kan dus even duren tot hij op alle toestellen gedownload kan worden. Wie hem installeert, heeft overigens ook meteen een reeks recente beveiligingsupdates. 

Review: Samsung Galaxy S10+

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's