Vodafone gooit mobiele abonnementen op de schop
Prijsveranderingen

Vodafone gooit mobiele abonnementen op de schop

01-02-2021 15:12 Laatste update: 15:12

Vodafone heeft de prijzen van zijn mobiele abonnementen aangepast. Sommige abonnementen worden duurder, terwijl andere juist goedkoper worden.

Het gaat om wijzigingen aan de Start- en Red-abonnementen, meldt Vopafone. De wijzigingen gelden vanaf 1 februari voor verlengde en nieuwe abonnementen.

De abonnementen Start M en Start L krijgen grotere databundels en hogere prijzen. Start M-abonnees zien hun databundel groeien van 1GB naar 1,5GB, en betalen 13,50 euro per maand, een euro meer dan voorheen. De databundel van Start L groeit van 2GB naar 4GB, voor 17,50 euro in plaats van 15,50 euro per maand. Het abonnement Start XL vervalt.

Start-abonnees die na maart 2019 zijn aangesloten, krijgen gedurende de rest van hun contractduur de grotere databundel voor dezelfde prijs.

Red

Onder de Red-abonnementen wordt de databundel van het standaardabonnement verlaagd van 20GB naar 12GB, de prijs daalt van 31 naar 27,50 euro. Abonnees die ook een Ziggo-abonnement hebben, krijgen dubbele data en 5 euro korting op hun Red-abonnement.

Verder daalt de prijs van Red Unlimited van 38 naar 35 euro, en die van Red Together daalt van 35 naar 32,50 euro. Het abonnement Red Essential vervalt, voor bestaande abonnees verandert er niets. Gebruikers met het abonnement Red Super krijgen een aanbieding om kosteloos over te stappen naar Red Unlimited.

Met welke producten komt Apple dit jaar?