Erwin en PXR-directeur Ernst Keyzer.

Hoera: Bright.nl is terug van weggeweest

Hoera: Bright.nl is terug van weggeweest

15-05-2023 09:20 Laatste update: 17-12-2023 08:58

Na acht jaar RTL start er voor je Bright-buddies een nieuw hoofdstuk bij PXR.

Transfernieuws! Bright maakt per direct de overstap van RTL naar PXR. Daar voegt het hele Bright-team zich bij mooie merken als Voetbal International, GPblog, VoetbalPrimeur en Babybytes. Met ruim een miljoen volgers op social media, waaronder meer dan 300 duizend abonnees op YouTube en 485 duizend volgers op TikTok, is Bright het grootste tech-kanaal van Nederland.

Voor trouwe Bright-volgers verandert er gelukkig weinig, behalve de door ons langgekoesterde terugkeer van de Bright-site. Na vijftien jaar werd Bright.nl in 2020 geschrapt en opgenomen in de tech-sectie van RTL Nieuws. Vanaf vandaag is het belangrijkste tech-nieuws, voor jou samengesteld door enkele van de beste tech-journalisten in Nederland, weer te vinden op Bright.nl. Inclusief ons complete archief met inmiddels meer dan 50.000 artikelen en video’s. We sleutelen nog volop aan de nieuwe site, dus feedback wordt gewaardeerd.

We hebben echter nog meer voor je in petto. Zo kun je je spoedig weer abonneren op de Bright-nieuwsbrieven. Er gaat een nieuwe Bright-app komen, voor iOS en Android. We kijken naar een uitbreiding van de Bright Podcast. En bestuderen zelfs een reboot van onze geliefde events, zoals Bright Day en Bright Night.

Wij hebben er ontzettend veel zin in. The future is bright!