©HGP

Eenmaal, andermaal: alle Twitter-vogels zijn nu te koop

Eenmaal, andermaal: alle Twitter-vogels zijn nu te koop

10-08-2023 11:09 Laatste update: 14:25

Twitter heet sinds kort X en daarom heeft het bedrijf van Elon Musk alle oude Twitter-logo's niet meer nodig. Tal van Twitter-vogeltjes uit het interieur van het bedrijf worden nu geveild. 

Sinds eind juli heet Twitter officieel X, en Elon Musk heeft een bezem door het kantoor van zijn bedrijf laten halen. Alle Twitter-gerelateerde zaken worden te koop gezet, een buitenkansje voor wie de Twitter-mascotte Larry in huis wil halen.

Een Twitter-logo met lampjes bijvoorbeeld, of een koffietafel in de vorm van het Twitter-vogeltje of een joekel van een hashtag? Een Twitter-spreekgestoelte, leuk voor thuis.

Ook te koop: een klassiek blauw vogeltje, van binnen of van buiten – die buiten-vogel zit wel nog aan het pand, die moet je zelf laten verwijderen (vergeet niet een vergunning te regelen). Zelfs een frisdrankmachine met Twitter-logo moet het veld ruimen.

Ook andere kantoorspullen te koop

En ook alle aanverwante vogel-achtige dingen moeten weg uit het kantoor van X. Een bank in de vorm van een vogelkooi heeft daar niks meer te zoeken, net zoals allerlei kunst rond vogels.

Er komen ook Twitter-spullen zonder vogeltje onder de hamer. Veel kantoormeubels heeft Musk ook niet meer nodig. Hij heeft immers zo'n driekwart van het personeel wegbezuinigd, dus al die lege bureaus staan ook te koop. Ook een dj-set wordt verkocht, wie heeft nog tijd voor bedrijfsfeestjes?

Wie interesse heeft: alles wordt per opbod verkocht, beginnend bij 25 dollar voor elk stuk. De veiling start op 12 september, en als je echt interesse hebt, moet je je inschrijven.

Volg ons ook op X.

En luister onze podcast: