©Microsoft

Jack Black speelt Steve in de komende Minecraft-film

Jack Black speelt Steve in de komende Minecraft-film

3 januari - 14:03 Laatste update: 14:40

Acteur Jack Black speelt een rol in de komende Minecraft-film, wat waarschijnlijk gaat om het iconische personage Steve.

Steve is het standaardpersonage in de populaire game, met een baardje en blauw t-shirt. Website Deadline stelt van bronnen gehoord te hebben dat Jack Black dit iconische personage op het grote scherm vertolkt.

Black bevestigt het nieuws deels door op zijn Instagram een foto te plaatsen waarin hij het boek 'Minecraft Basics for Dummies' leest. "Een acteur bereidt zich voor", schrijft Black erbij. De acteur zegt niet of hij daadwerkelijk Steve speelt.

Verder zijn er nog weinig details bekend over de film, behalve dat Jason Momoa de hoofdrol speelt en verder onder andere Emma Myers, Danielle Brooks en Sebastian Eugene Hansen een rol hebben. De film wordt geregisseerd door Jared Hess, die eerder met Black samenwerkte voor de film Nacho Libre.

Meer gamefilms

Minecraft is niet de eerste gamefilm voor Black, want de acteur speelde onlangs Bowser in de animatiefilm The Super Mario Bros. Movie. Dit jaar verschijnt Black ook in de verfilming van gameserie Borderlands, waarin hij de stem verzorgd van robot Claptrap.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.