©Sennheiser

Nieuwe Sennheiser-koptelefoon laat je 50 uur luisteren zonder opladen

Nieuwe Sennheiser-koptelefoon laat je 50 uur luisteren zonder opladen

20 februari - 13:45 Laatste update: 13:52

De nieuwe Sennheiser Accentum Plus is een koptelefoon die maar liefst vijftig uur luisterplezier biedt zonder dat je het apparaat hoeft op te laden.

De nieuwe koptelefoon heeft zelfs een snellaadfunctie voor als vijftig uur nog niet genoeg is. Na tien minuten opladen, kun je vijf uur extra luisteren.

Het voordeel van deze lange luistertijd is niet alleen dat je het apparaat zelden hoeft op te laden, maar ook dat de kwaliteit van de accu minder snel achteruit gaat. Het maximale aantal laadcycli wordt namelijk minder snel bereikt.

Besturen zonder knoppen

De draadloze koptelefoon ondersteunt alle populaire codecs, en heeft actieve noise cancellation. Via een 3,5 mm-aansluiting is de Accentum Plus ook bedraad te gebruiken. De koptelefoon kun je via een app besturen, of door de oorschelp aan te raken.

De Sennheiser Accentum Plus is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Het witte model heeft ook grijze elementen. De koptelefoon heeft een adviesprijs van 229,90 euro en wordt inclusief kabel en opberghoes geleverd.

Lees meer over koptelefoons, of blijf op de hoogte via de gratis Bright Nieuwsbrief.