©Anker

Anker belooft met nieuwe oordopjes het snurkgeluid van je partner te blokkeren

Anker belooft met nieuwe oordopjes het snurkgeluid van je partner te blokkeren

15 maart - 16:51 Laatste update: 18 maart - 08:29

Anker komt met een nieuwe versie van zijn slaapoordopjes, die het geluid van je snurkende partner blokkeren en je geruisloos wekken.

Het idee van de Soundcore Sleep A20-oordopjes is dat ze grotendeels passief het geluid om je heen blokkeren. Dat doen ze met speciale 'Twin-seal eartips', waarbij er een extra laagje is toegevoegd om je oorkanalen compleet te afsluiten.

Daarnaast kunnen de oordopjes white noise afspelen, om het geluid te vermommen dat toch nog je oor bereikt. De oordopjes zijn plat, zodat je ze ook comfortabel kunt dragen als je op je zij slaapt.

Verbeterde batterij en wekker

De grootste verbetering, vergeleken met de eerder uitgebrachte A10-dopjes, is de batterijduur. In plaats van tien uur, kunnen de A20-oordopjes 14 uur lang white noise afspelen. Het is ook mogelijk om met muziek in slaap te vallen. Dat kan tien uur lang zonder opladen, terwijl de A10-oordopjes het niet langer dan 6 uur volhielden.

Ook nieuw is het alarm dat je wakker maakt zonder anderen te wekken. En omdat de dopjes toch in je oren zitten, meten ze direct hoe je geslapen hebt.

Je moet nog wel enkele nachtjes slapen voordat je de vernieuwde oordopjes kunt kopen, want pas op 16 april start het Kickstarter-project.

Lees meer over wearables, of blijf op de hoogte via de gratis Bright Nieuwsbrief