Spider-Man-game verschijnt in september op PS4

Spider-Man-game verschijnt in september op PS4

04-04-2018 16:40 Laatste update: 16:42

De nieuwe Spider-Man-game komt op 7 september uit op de PlayStation 4. Een voorproefje.

Deze Spider-Man-game is volgens de studio Insomniac Games bewust heel anders dan alle voorgaande games met Peter Parker. Eerdere games waren of vaak gekoppeld aan een bioscoopfilm van Spidey of ze verkenden de ontstaansgeschiedenis van de superheld.

In deze Spider-Man-game speel je niet de 15-jarige Peter Parker die zijn krachten net leert kennen, maar een 23-jarige versie van de superheld. Spider-Man heeft controle over zijn verschillende krachten en zijn zelfgemaakte gadgets. Zo kan hij boeven insluiten, rondzwieren, aan elkaar knopen of ouderwets op hun neus slaan.


Ook slingert Spider-Man door een gigantische digitale versie van New York. Wie niet wil slingeren, kan ook met de metro. Naast Spider-Man is ook Peter Parkers liefde Mary Jane speelbaar. Spidey neemt het op tegen Mister Negative en ook Wilson Fisk komt in de game voorbij. Omdat het 2018 is kan Spider-Man uiteraard selfies nemen als hij voorbeeld bovenop een wolkenkrabbers staat of met voorbijgangers die daar om vragen.

Er zijn ook allerlei pakjes die Spider-Man naast zijn bekende rood-witte bodysuit kan dragen en die gaan nadrukkelijk géén extra geld kosten. Of in de woorden van de ontwikkelaar: "Hell no".


Like Bright op ook Facebook