Eerste aflevering eigen serie Apple online: Planet of the Apps

Eerste aflevering eigen serie Apple online: Planet of the Apps

07-06-2017 08:15 Laatste update: 26-04-2018 20:16

Apple biedt vanaf nu eigen tv-series aan. De eerste aflevering van het programma Planet of the Apps is vandaag verschenen.

De eerste aflevering van de Planet of the Apps is gratis voor iedereen te zien via iTunes en de site van het programma. Het programma over apps en app-ontwikkelaars doet denken aan ‘Shark Tank’: ontwikkelaars moeten hun idee voor een app pitchen om kans te maken op begeleiding door ondernemers en beroemdheden als Gary Vaynerchuk, Gwyneth Paltrow en Jessica Alba.

Nieuwe afleveringen verschijnen vanaf nu elke week woensdagochtend vroeg, Nederlandse tijd. Wie de rest van het seizoen wil bekijken, heeft wel een abonnement op Apple Music nodig. Planet of the Apps, dat tien afleveringen krijgt, is dan ook in de eerste plaats bedoeld om nieuwe abonnees naar Apples muziekdienst trekken.

Meer series op Apple Music

Door eigen, originele content te produceren in de vorm van tv-series probeert Apple zijn platform aantrekkelijker te maken. In augustus begint Apple Music met het uitzenden van ‘Carpool Karaoke: The Series’.