Nieuws

Nieuwe Nokia 3310 vandaag in Nederland te koop

5 juni 2017 11:00

Geen Instagram, WhatsApp of navigatie, maar wel de game Snake en een standby-tijd van een maand. De nieuwe Nokia 3310 is sinds vandaag te koop.

In februari werd aangekondigd dat de iconische Nokia-telefoon 3310 een comeback zou maken. De 3310 verscheen in het jaar 2000 en was een grote hit: wereldwijd werden 126 miljoen stuks van het toestel verkocht.

Het toestel heeft een bijna smetteloze reputatie. Niet alleen gaat de accu eindeloos mee, het toestel is ook onverwoestbaar. Ondernemer en fan Floris Venneman zei eerder tegen RTL Z: "Het ideale aan dat toestel was dat je weinig prikkels had. Snake spelen, bellen en sms'en, dat was het."

De nieuwe 3310 is dunner en lichter dan de oude variant en komt in vier verschillende kleurtjes: rood, geel, blauw en grijs. Het toestel kost zestig euro. De nieuwe Nokia-telefoon ondersteunt internet, maar alleen het langzame 2G en geen 3G, 4G of wifi. Het spelletje Snake heeft wel een metamorfose ondergaan. In de woorden van Nokia: "Hij is terug met een kleine update die hem nog leuker maakt om te spelen op het kleurenscherm." Bekijk hieronder onze eerste indruk van de nieuwe Nokia 3310:

Subscribe op het Bright YouTube-kanaal