Chatible laat je met vreemden chatten op Facebook Messenger

Chatible laat je met vreemden chatten op Facebook Messenger

20-06-2016 12:01 Laatste update: 27-04-2018 05:34

Deze bot voor Facebook Messenger laat je anoniem chatten met onbekenden.

Sinds er bots op Facebook Messenger worden toegestaan, is het platform nog niet veel verder gekomen dan gifjes en stickers. Nu is er een geinige nieuwe bot: Chatible. Daarmee kan je in contact komen met onbekenden van over de hele wereld. Je kunt via Facebook Messenger naar Chatible zoeken. De bot zoekt naar willekeurige gesprekspartners, waarvan de namen en foto’s helemaal geheim blijven.

Geen zin meer in het gesprek, dan kun je de chat afkappen door op het duimpje omhoog te tikken. Lekker vrijblijvend en volledig anoniem. Je kunt daarvoor gebruikmaken van alles wat Facebook Messenger je te bieden heeft. Zo is het mogelijk gifjes, foto’s en stickers te delen. Voordat ik iemand te pakken kreeg via de bot, was ik overigens wel even verder. Mijn eerste paar pogingen gingen niet verder dan een paar keer 'Hey' en 'Hola', gevolgd door een duimpje omhoog, dus: einde gesprek.

Maar de aanhouder wint en uiteindelijk trof ik iemand uit India, met flink wat vertraging op de lijn. "India is berucht om zijn slome verbinding." Zoek je naar een chatervaring zoals je die vroeger had op diensten als IRC of ICQ, dan kun je Chatible eens proberen. Dit is je kans, nu de bot nog niet overspoeld wordt door trolls.