Netflix-show Schotse comedian is 'relatie-killer'
Samen streamen

Netflix-show Schotse comedian is 'relatie-killer'

21-09-2018 14:33 Laatste update: 14:33

De Schotse comedian Daniel Sloss claimt dat zijn show Jigsaw die sinds 11 september op Netflix staat, talloze relaties om zeep heeft geholpen.

"Meer dan 4000 uitgemaakte relaties en 14 scheidingen", schrijft de komiek op Instagram naar aanleiding van de berichten die hij ontvangt van kijkers van zijn stand-up show Jigsaw. In het programma geeft Sloss af op de sociale druk om een partner te vinden, die er in zijn ogen vaak toe leidt dat mensen eindigen met de verkeerde levensgezel.

"Het was nooit bedoeld om stellen uiteen te drijven, het is gewoon een vrolijk gevolg", verklaart Sloss tegenover de Daily Record. Hij omschrijft zijn show als een liefdesverklaring aan vrijgezellen. "Vaak is het beter om single te zijn dan om in een relatie te zitten", meent de Schotse komiek. "Nu blijkt dat die boodschap mensen dusdanig aanspreekt dat ze hun shit-partners dumpen."

Voor de show op Netflix verscheen had Sloss naar eigen zeggen al vijfhonderd berichten ontvangen van mensen die hadden besloten een punt te zetten achter hun relatie.