Opvouwbare telefoon Samsung Galaxy Fold Beeld © Bright
Opvouwbare telefoon Samsung Galaxy Fold Beeld © Bright
'Vouwtje bedankt!'

Podcast: Nachtmerrie dreigt voor Samsung rond Galaxy Fold

19 april 2019 18:30

De eerste exemplaren van de opvouwbare Samsung Galaxy Fold bleken snel stuk te gaan. Toch komt de opvouwbare smartphone gewoon op de markt. Dreigt een debacle voor Samsung? Beluister de nieuwe Bright Podcast.

Het scherm van Samsungs eerste opvouwbare telefoon, de Galaxy Fold, lijkt erg makkelijk kapot te gaan. Dat ondervonden de Amerikaanse media die het toestel als eerste in bezit hebben. Samsung onderzoekt de defecten, maar brengt de dure Galaxy Fold (prijs: 2020 euro) volgende week vrijdag gewoon op de markt in de VS. Op 3 mei volgt de introductie in Nederland.

Dreigt een fiasco dat vergelijkbaar is met de Galaxy Note 7? Die telefoon moest Samsung in 2016 van de markt halen vanwege een brandgevaarlijke accu. In de Bright Podcast hoor je onze eerste indruk van de Galaxy Fold, die we al kort hebben geprobeerd.

Ook bespreken we de problemen van YouTube, dat regelmatig in opspraak raakt doordat zijn systemen filmpjes verkeerd aanmerken of allerlei schadelijke video's promoten. Hoe moet YouTube dit oplossen? En er is aandacht voor Game of Thrones, waarvan het laatste seizoen nu is begonnen. Waarom is dit de meest illegaal gedownloade serie ooit?

Luister de podcast:

Beluister de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of door deze RSS-feed aan je podcast-app toe te voegen.

Links uit deze aflevering:

Stoomcursus Game of Thrones

Samenvattingen van alle GoT-afleveringen

Apple-parodie: Great Technology Story

Onze eerste indruk van de Samsung Galaxy Fold

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

De podcast verschijnt op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Miniatuurvoorbeeld
Bright Update

Luister de Bright Podcast