Pokémon Go laat spelers tegen Team Rocket vechten
Meowth, ogen dicht!

Pokémon Go laat spelers tegen Team Rocket vechten

23-07-2019 10:27 Laatste update: 10:27

Spelers van Pokémon Go hoeven niet meer alleen tegen menselijke spelers te vechten, ze kunnen het nu ook tegen Team Rocket opnemen.

Gevechten tegen Team Rocket-leden worden vanaf dinsdag aan Pokémon Go toegevoegd. Team Rocket kan voortaan worden aangetroffen bij bepaalde Pokéstops; locaties in de echte wereld waar spullen zoals Pokéballs gevonden kunnen worden.

De gevechten tegen computergestuurde Team Rocket-leden zijn vergelijkbaar met de gevechten die spelers sinds vorig jaar tegen andere spelers kunnen voeren. Als spelers van een Team Rocket-lid winnen, krijgen zij hun Shadow Pokémon.

Pokémon sneller evolueren

Die nieuwe soort Pokémon wordt ook vanaf dinsdag aan Pokémon Go toegevoegd. Spelers moeten de schaduw-Pokémons eerst reinigen om hen te gebruiken. Volgens sommige spelers zijn de Shadow Pokémon makkelijker te op te waarderen en evolueren ze sneller dan normale Pokémon.

Team Rocket is de bekendste vijand uit de reeks Pokémon-games voor GameBoy, Nintendo DS en meer. Ook gelden Team Rocket-leden Jesse, James en Meowth als de aartsvijanden van Ash en Pikachu, hoofdrolspelers van de langlopende Pokémon-animatieserie.

Harry Potter-game

Pokémon Go verscheen in 2016 en werd een grote hype. Nog steeds is de game erg populair. De spirituele opvolger, Harry Potter: Wizards Unite, lijkt nog niet zo'n enorme hit als Pokémon Go te worden,

Zo speel je Harry Potter: Wizards Unite

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's