© EditieNL

Met de Cameo-app koop je een videoboodschap van een ster

Dries neemt wekelijks boodschappen op

Filmpje van Snoop

Met de Cameo-app koop je een videoboodschap van een ster

30-12-2019 14:44 Laatste update: 31-12-2019 08:07

Snoop Dogg die je een fijne kerst wenst. Of een felicitatie op je verjaardag van Caitlyn Jenner. Met de app Cameo kun je voor flink wat dollars een persoonlijke boodschap van een ster kopen. Hebben wij nuchtere Hollanders daar geld voor over?

Voor ruim tweeduizend dollar krijg je een video van Cailtyn Jenner (de vader van Kylie Jenner). En voor een boodschap van Snoop ben je ruim 600 dollar kwijt. Een prijzig verjaardagscadeau. Dat vindt ook bekende Nederlander Dries Roelvink. Hij maakt wekelijks een paar filmpjes voor bijvoorbeeld een verjaardag.

Hij doet het gewoon gratis. Waarom eigenlijk? "Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht", zegt hij tegen EditieNL. Via de Cameo-app zou hij er toch een paar tientjes voor kunnen krijgen. De Nederlandse DJ Sam Feldt doet het in opdracht van de app en hij vraagt 50 euro voor een filmpje van 15 seconde voor EditieNL.

Techionista Vivianne Bendermacher denk niet dat deze app in Nederland echt aan gaat slaan. "Ik denk dat we hier veel te nuchter voor zijn. Misschien zouden we een videobericht van de grote der aarde wel tof vinden, zoals Beyoncé maar dan moet het bedrag ook niet te hoog liggen."

Wij betaalden 50 euro voor een boodschap van DJ Sam Feldt en we kregen voor 65 euro een video van Bam Margera van JackAss.   

Bekijk hier de video: