© Powerbeats

Apple lanceert nieuwe bluetooth-oortjes Powerbeats 4
Vanaf 18 maart

Apple lanceert nieuwe bluetooth-oortjes Powerbeats 4

16-03-2020 13:45 Laatste update: 13:48

De nieuwe versie van de bluetooth-oortjes Powerbeats van Apple-dochter Beats hebben nog steeds een draadje dat het linkeroortje aan het rechteroortje verbindt. Verder lijken ze veel op de draadloze Powerbeats Pro.

Er zijn verschillende dingen verbeterd aan de Powerbeats 4 ten opzichte van de Powerbeats 3. Zo is de batterijduur van 13 naar 15 uur gegaan en loopt de kabel nu van achter het oor van het ene naar het andere oordopje. De nieuwe Powerbeats hebben een IP-rating van IPX4, waarmee ze zweet- en spatwaterdicht zijn.

De oortjes hebben een H1-chip van Apple, waarmee ze snel en draadloos werken met Siri en op dezelfde manier verbinden als de AirPods-serie van Apple. Volgens Beats is de audiokwaliteit ook omhoog gegaan en klinken de Powerbeats 4 nu hetzelfde als de Powerbeats Pro.

De oortjes zijn vanaf 18 maart beschikbaar en kosten 149,95 euro. Ter vergelijking: de Powerbeats Pro kosten nog steeds 249,95 euro. 

Ze zijn beschikbaar in wit, zwart en rood. Ook zijn de Powerbeats 4 geschikt om audio te delen via de iPhone, zodat je hetzelfde liedje of dezelfde podcast als je vriend/vriendin kan luisteren. Opladen gaat via een Lightning-kabel, die wordt meegeleverd in de doos.

Kijk ook: review Powerbeats Pro