120 hertz

Specificaties van OnePlus 8 en 8 Pro gelekt

26 maart 2020 19:53

De OnePlus 8 en 8 Pro zijn nog niet officieel aangekondigd, maar de specificaties voor beide telefoons lijken al op straat te liggen.

De telefoondetails werden gelekt door Twitter-gebruiker Ishan Agarwal, die vaker details over nieuwe toestellen in handen kreeg. Eerder werden al afbeeldingen van de geplande telefoon gepubliceerd.

De OnePlus 8 zou een 6,55 inch-scherm krijgen met een ververssnelheid van 90 hertz. Hij wordt verkocht met 128 of 256 gigabyte aan opslag en 8 of 12 gigabyte werkgeheugen. Achterop zitten camera’s met 48, 16 en 2 megapixel. 

De grootste vernieuwingen zitten in de OnePlus 8 Pro, waarvan het iets grotere 6,78 inch-scherm met 120 beelden per seconden ververst. Achterop zitten vier in plaats van drie camera’s, met resoluties van tweemaal 48 megapixel, 8 megapixel en 5 megapixel. De hoeveelheid opslag en werkgeheugen zijn gelijk aan het gewone model.

Draadloos opladen

De 8 Pro heeft ook ondersteuning voor draadloze opladers. Dat is voor het eerst bij het telefoonmerk, dat het tot op heden alleen moest doen met snellaadfuncties.

Volgens bronnen zullen de OnePlus 8 en 8 Pro eerder verschijnen dan verwacht. Normaliter staan de OnePlus-telefoons gepland voor de zomer, maar wellicht worden ze dit jaar al in april gepresenteerd.

De nieuwe OnePlus 7T is een prima koop

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's