Terugkijken: Bright Night @Home met pubquiz
Live

Terugkijken: Bright Night @Home met pubquiz

03-04-2020 19:03 Laatste update: 05-04-2020 11:10

Vrijdagavond hielden we onze eerste live Bright Night op YouTube, met een tech-pubquiz en een Q&A-sessie met kijkers in een livestream.

We zitten bijna allemaal thuis en vrijwel elk event is afgelast vanwege de coronacrisis. Geïnspireerd door de spontane spelletjes die mensen online met elkaar spelen, organiseerden we vrijdagavond een speciale Bright Night via een livestream op ons YouTube-kanaal.

Quiz

We begonnen de Bright Night @Home met een pubquiz over tech. Wat waren de prijzen? Nou, voor de nummers één, twee en drie hadden we respectievelijk een - drumroll - Denon Home 250 wifi-speaker, een jaar lang gratis Apple Arcade en een Animal Crossing: New Horizons-fanpakket van Nintendo. Boom! 

Een van de prijzen: Denon wifi-speaker

Live chat: stel ons je vragen

Na de eerste quiz volgde een live Q&A met enkele presentatoren van Bright. Merijn, Bram, David en Erwin waren erbij. Je kon ook vooraf vragen insturen via Instagram.

Quiz over 15 jaar Bright

Het derde en laatste programma-onderdeel was een tweede pubquiz. Deze ging over Bright zelf, want we zijn jarig! Bright bestaat 15 jaar.

De hoofdprijs voor de winnaar bij deze tweede quiz was een jaar lang een gratis abonnement op Videoland! (Videoland en Bright zijn beide onderdeel van RTL Nederland.) De nummer 2 won een limited edition Bright-sweater en de nummer 3 het geliefde Bright t-shirt.

Volgende livestream niet missen?

Abonneer op ons YouTube-kanaal en zet daar het belletje aan.

Mocro Maffia