De 'ultieme rugtas' voor onderweg: nu op Kickstarter

De 'ultieme rugtas' voor onderweg: nu op Kickstarter

09-06-2016 15:27 Laatste update: 27-04-2018 05:34

Alles heeft in de nieuwe tas van startup Aer een vakje: zelfs je schoenen.

Op de redactie van Bright hebben drie mensen dezelfde tas op Kickstarter gekocht: deze modulaire rugtas van Tessel Supply. Maar we blijven het platform afspeuren naar nieuwe ontdekkingen. Eén van onze nieuwe favoriete tassen is de Travel Pack van Aer, een startup die eerder verschillende andere tassen succesvol via Kickstarter op de markt bracht.

Dit biedt de tas allemaal

De Travel Pack van Aer is een vrij grote rugtas die, afhankelijk van je reis, kleiner of groter kan worden gemaakt. De voorkant kan helemaal open worden geritst, waardoor 'volledige toegang' hebt tot de inhoud van de tas. Handig voor als je een weekendje weggaat en je met packing cubes werkt. Aan de onderkant is een speciaal compartiment voor je schoenen beschikbaar, dat wordt geventileerd en ook kan worden gebruikt om je vuile was in op te bergen. Dan heb je ook nog een speciaal gedeelte voor al je accessoires, variërend van je tablet tot zonnebril. Ook zijn er nog openingen om snel toegang te krijgen tot je laptop, oplader en paspoort, en is er aan de zijkant van de rugtas een houder voor een waterfles.

159 dollar

De Aer Travel Pack weegt 1,7 kilo, meet 54,6 bij 34,2 bij 21,6 centimeter en heeft een inhoud van 33 liter. De rugtas is gemaakt van nylon en maakt gebruik van stevige YKK-zippers. Aer Travel Pack kost 159 dollar exclusief 25 dollar verzendkosten en valt - als alles goed gaat - rond november van dit jaar bij je op de deurmat.