Handige ronde reisstekker is hit op Kickstarter

Handige ronde reisstekker is hit op Kickstarter

22-10-2017 19:24 Laatste update: 26-04-2018 16:39

Een kleine ronde stekkerdoos Bagel biedt met vijf stopcontacten en twee usb-poorten ruimte voor al je gadgets op reis.

Bij een normale stekkerdoos komt het vaak voor dat het blok van je oplader, zoals die van je laptop, over een ander stopcontact hangt. Totaal niet praktisch, dachten de makers van de Bagel. Door voor een rond design te kiezen is er ruimte voor al je opladers, of ze nu klein of groot zijn.

De Bagel is 3,2 centimeter dik en heeft een kabel van 92 centimeter die je aan een adapter vastmaakt. Deze adapter werkt met alle stopcontacten, of het nu een Amerikaanse, Britse, Europese of Australische plug is. De adapter krijg je standaard bij een Bagel, de kabel rolt weer in het apparaat op.

Zodra de kabel met adapter in het stopcontact is gestoken kun je de Bagel gebruiken als een ronde stekkerdoos. Er zijn vier universele plugs (UK/EU/US/AU), één Amerikaanse plug en twee usb-poorten aanwezig. De Bagel is beschikbaar in het wit en zwart, maar kan ook met een opdruk worden besteld: denk aan katten, een Kerstmis-printje of je eigen design.

De Bagel kost 39 dollar exclusief 10 dollar verzendkosten. Dat is omgerekend zo'n 41 euro. Dan komen er ook nog invoerkosten à 20 euro, als de apparaten vanuit buiten Europa naar kopers worden gestuurd. Daarmee wordt de reisstekker wel een stuk duurder. Het apparaatje moet volgend jaar april bij je op de deurmat vallen. Een Bagel met een eigen design kost tien dollar extra.


Bright Day, het techfest van Nederland

Ons techfest Bright Day is op 18 en 19 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 20 duizend vierkante meter met gadgets, games en nieuwe technologie. En als hoofdsprekers de bekende YouTubers Casey Neistat en Simone Giertz. Kijk hier voor het programma en tickets.


Like Bright op Facebook voor meer updates over Bright Day