Haute friture: FEBO voor fashionisten
Nieuws

Haute friture: FEBO voor fashionisten

donderdag 24 augustus 2017 10:54

Je dacht misschien dat die rode badslippers en voetbalshirt een hoax waren, maar vandaag is het zover: de kledingcollectie van snackketen FEBO is te koop.

Het FEBO-tenue bestaat natuurlijk uit de FE-BO badslippers (€17,50, maat 39 t/m 46), die je draagt met witte sokken. Daarbij hoort het FEBO-thuisshirt (€34,99, wit, maat S t/m XL) en het FEBO-uitshirt met all-over FEBO-print en een rode bies aan de onderzijde. Daaronder draag je de snackshorts met FEBO-print (€24,99). Grappig is het FEBO-grip-shirt (€39,99) met warmhoud-compartiment voor je favo snacks en een handige badstof-afveegzone aan de voorzijde.

Waarom deze haute friture? “Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie”, aldus FEBO-directeur Dennis de Borst. “De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De items zijn sterk ge├»nspireerd op voetbal. Voetbal en snacken zijn immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden.”

Speculaaskroket

De uitvoering ligt bij reclamebureau Natwerk in vertrouwde handen. Eerder introduceerden zij samen onder meer de FEBO Drijf In, PC Hooftstraat pop-up automatiek, speculaaskroket, rookworstkroket en Kamp Seedorf grillburgersaus. “We voelen ons vereerd om met een te gek familiebedrijf als FEBO te mogen werken. FEBO is een ‘love brand’; het is er voor iedereen en roept bij veel mensen positieve emoties op”, stelt Reinier Steures, mede-eigenaar van Natwerk.

De FEBO snackslippers zijn vandaag verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Om 17:00 uur opent tevens de FEBO webshop, waar - in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt - alle items verkrijgbaar zijn.


FEBO Fashion from N

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief