Racend de Kerstdagen door met gratis demo Sebastien Loeb Rally Evo

Racend de Kerstdagen door met gratis demo Sebastien Loeb Rally Evo

22-12-2015 09:49 Laatste update: 27-04-2018 10:12

Er komt een gratis demo van deze serieuze rally-game, die eind januari verschijnt.

Milestone speelt een beetje voor Kerstman dit jaar: op 24 december stelt de ontwikkelaar namelijk zijn demo van Sebastien Loeb Rally Evo beschikbaar. De demo is dan gratis voor PS4 en Xbox One te downloaden via de digitale stores.

‘Vroegah’ was het heel normaal dat uitgevers gratis demo’s verstrekten als showcases van aankomende speltitels, maar de laatste jaren hebben bèta’s het fenomeen demo beetje bij beetje verdrongen.

Spirituele opvolger Colin McRae-games

De demo geeft een klein voorproefje van de uitermate serieuze rally-game die begin 2016 het licht ziet en volgens sommigen de spirituele opvolger van de Colin McRae-gameserie wordt genoemd. Alleen voor sim-liefhebbers en puristen dus. Vind je Need for Speed al behoorlijk pittig, dan is Sebastien Loeb Rally Evo wellicht een maatje te groot voor je. Maar dan kun je op Kerstavond dus lekker zelf gaan uitproberen.

De demo bestaat uit 1 track in San Romolo (Sanremo) waar gereden kan worden in drie verschillende rallywagens, te weten de Toyota Celica, de Fiat 500 en de Abarth Citroen DS3. Dat kan in de gamemodi Rally Single Stage, Playground Time Attack en Challenge Time Attack. De volledige game verschijnt op 29 januari voor PC, PS4 en Xbox One.

De trailer: