Ziggo verhoogt internetsnelheid voor 1,6 miljoen klanten
Nieuws

Ziggo verhoogt internetsnelheid voor 1,6 miljoen klanten

donderdag 07 september 2017 18:22

Ziggo verhoogt de snelheden van de meeste internetpakketten met 33 procent.

Ziggo maakte vandaag bekend dat een groot aantal van zijn klanten vanaf 2 oktober hogere internetsnelheden krijgen. Het gaat om mensen die een abonnement hebben op het Complete-pakket en het Max-pakket. De snelheid van klanten met een Start-abonnement blijft gelijk.

De huidige snelheid van een Complete-abonnement van 150 Mbit per seconde wordt vanaf 2 oktober verhoogd naar 200 Mbit per seconde. Het abonnement met een snelheid van 200 Mbit/s gaat naar 250 Mbit/s. De snelheid van een Max-pakket met 300 Mbit per seconde wordt verhoogd naar 400 Mbit per seconde.

Ook de uploadsnelheid gaat omhoog. In de Complete-pakketten naar respectievelijk 20 en 25 Mbit/s, dat is 5 Mbit per seconde meer dan op dit moment. De uploadsnelheid van het Max-abonnement gaat van 30 Mbit per seconde naar 40 Mbit/s.

Prijs Start-pakket omhoog

Klanten met een Complete- of Max-pakket hoeven niets extra voor de hogere snelheid te betalen. Vanaf 2 oktober kan het vier weken duren voordat de modems van betreffende klanten automatisch de nieuwe snelheden hebben.

Bij het Start-pakket blijven de snelheden gelijk. Maar voor nieuwe klanten gaat dit pakket voortaan 43,50 euro per maand kosten. De prijs was 39,95 euro per maand. Wie het Start-abonnement voor 4 september heeft afgenomen, blijft wel 39,95 euro betalen.

Rutger houdt van technologische ontwikkelingen, producten en designs die de wereld veranderen. Is daarnaast gek op films, games, muziek en dan met name Radiohead.

Nieuwsbrief