Nooit meer problemen met tijdzones
Nieuws

Nooit meer problemen met tijdzones

zondag 18 april 2010 21:01

Eindelijk elke tijdzone in de wereld zien zonder te hoeven rekenen. Every Time Zone maakt het leven makkelijk.

Every Time Zone is zo een website die je je hele leven al mist in je browser. Als je in Google zoekt naar 'world timezone' kom je op vervelende websites die tenminste tien jaar oud zijn. Gelukkig hebben Amy Hoy en Thomas Fuchs een oplossing bedacht. Met Every Time Zone kun je zien hoe laat het is op andere plekken in de wereld. Andersom werkt het ook, je kunt de slidebar slepen om te zien hoe laat het is in Amsterdam als iemand bijvoorbeeld in San Fransisco is. Als je een iPad hebt kun je de website ook offline gebruiken door op '+' te drukken in je browser en de website in je beginscherm te zetten. 

Reacties

Je hebt op een Iphone toch ook de optie 'wereldklok'? Dat werkt minstens zo gemakkelijk en ook wereldwijd.

 

En jij denkt dat iedereen een iPhone heeft of wil?

 

Handig! Dankjewel!

 

Knap dat jullie het allemaal kunnen zien.
Firefox laat een grijs scherm zien en Safari die maakt er een grote bende van.

 

Sorry ik heb gewoon zoiets al ingebouwd in mijn iPod touch??? Wereldklok

 

Wat stom dat de makers niet doorhadden dat tegenwoordig iedereen een iPod Touch heeft. Ik gooi direct de speakers van m'n computer weg, want ik kom er nu pas achter dat mijn iPod Touch ook muziek kan afspelen!

 

De 'wereldklok' op de iPhone is alleen maar handig als je weet welke hoofdstad zich in je nieuwe tijdzone bevindt. Als je bijvoorbeeld op curacao zit, moet je wel net weten dat La Paz in dezelfde tijdzone ligt. Zoeken op Willemstad werkt niet...

 
Inderdaad. En tijden vergelijken is ook lastig. Vooral als je een afspraak wilt maken met drie verschillende mensen die allemaal in een andere tijdzone zitten...
 

Joh! Idd wereldklok en als je reist weet je meestal van je bestemming of t een andere tijd heeft......... Mis t dus totaal niet!

 

Of je kijkt achterin een willekeurige lonely planet voor een duidelijk en simpel kaartje. Zo ingewikkeld is het toch niet om zelf een paar uurtjes op te tellen of af te trekken?

 

he bah jongens, een stukje extra gemak . Ik vind het wel handig, precies wat Edial zegt.

 

Wat jammer dat de reacties op dit artikel weer bewijzen wat een zeikerds er toch in Holland zijn. Waar gààt dit over jongens? Als je het niet leuk vind, gebruik je het toch lekker niet?

Ik vind het een handige en vooral ook mooie pagina. Bij mij, op Safari, zie hij er prachtig uit. Veel handiger dan op mijn iPhone of iPod Touch te moeten pielen om erachter te komen hoe laat de volgende keynote is ;-)

 

Jah dat dacht ik ook zo. Ik heb ook altijd moeite om erachter te komen hoelaat die keynotes van Apple beginnen.... (A) En met de Klok op de iPhone moet ik rekenen en tellen.... bleh....

 

Het is ook typisch Nederlands om je eigen bevolking af te zeiken. Je hebt hopelijk toch wel door dat vooral internet een medium is om je gal te spuwen?

Ik kom doorgaans heel veel positieve mensen door de dag tegen hier. En ja, zelfs ik ben in het echte leven een heel positief persoon ;)

 

Dan wel weer jammer dat ie vanaf de iPhone niet werkt :( Maar wel mooi initiatief!
En wat de iPhone/iPod touch fanboys betreft, get a life! Ik bezit ook een iPhone en ik moet toegeven het is een top apparaat, maar er is nog meer in het leven hoor ;)

 

Zinloos :(

 

Even tussendoor. De site werkt prima in safari. Op de iPhone werkt ie ook maar navigeert ie lastig. Als je de website in je homescreen zet word het zelfs een stand-alone app.

Ik vind het een mooi gemaakte website iig.

 

Vindt zelf deze site wel makkelijk http://www.tijdzones.net

 

Nieuwsbrief