Pen om een puntje aan te zuigen
Creative Class

Pen om een puntje aan te zuigen

donderdag 24 maart 2011 14:55

Kauwen op de achterkant van een pen kunnen we allemaal, maar je balpen helemaal opeten is andere koek.

De meest gegeten balpen is een Bic. Maar daar is niks lekkers aan, behalve het genot van het kauwen zelf. Dave Hakkens combineert kauwen en smaak in de eetbare pen. Watermeloen, pepermunt, banaan of alles door elkaar, wat nog het meest doet denken aan een snoepketting waarvan de kraaltjes op elkaar gestapeld zijn. Maar Hakkens houdt niet op bij de achterkant van de pen, zelfs de inkt kun je eten.

90 Procent van een pen gooi je weg, zegt student Hakkens. De rest van de pen is slechts een huls om de inkt comfortabel vast te kunnen houden. Als de inkt op is, blijft een stuk plastic over dat je weggooit. Waarom zou je die 90 procent niet opeten? De eetbare pen kan op het puntje na, helemaal opgegeten worden. 

De mallen voor de eetbare pen maken het mogelijk de pen met vloeibaar snoep te maken. De eetbare pen lijkt een haalbaar concept. Haribo, hoor je ons?

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Sticky fingers!

 

Dan moet je wel oppassen dat je je pen niet al op hebt gegeten, voordat hij 'leeg' is :)

 

De docent heeft mijn proefwerk opgegeven ik had aardbijen pen gebruikt.

 

@justin je leraar zou je een onvoldoende moeten geven voor het fout schrijven van aardbeien!

 

Aard bijen, dat zijn rode bijen met stipjes?

 

Nee dat bruine ondergrondse aard-bijen. Die leven in een soort molshoop... Enneuh

 

Je hebt ook nog aarsbijen, das helemaal erg..

 

Lekker, snoep opeten dat je een maand lang in je vingers hebt gehad en die tevens eenzelfde periode door je etui heeft liggen zwerven. Bon Appetit.

 

Kost dat?

 

Nieuwsbrief