Ruim 3 maanden tot de iPad 3
Nieuws

Ruim 3 maanden tot de iPad 3

maandag 12 december 2011 12:34

De iPad 3 verschijnt volgens leveranciers van onderdelen over 3 tot 4 maanden.

De opvolger van de iPad 2 is in maart of april te koop, schrijft het Taiwanese Digitimes op basis van informatie van Aziatische componentenmakers. Zij zijn begonnen met het leveren van onderdelen voor de nieuwe Apple-tablet, terwijl ze minder onderdelen voor de iPad 2 verschepen. 

Een analist van Citi had het donderdag nog over een iPad 3-introductie in februari, maar een latere lancering is logischer. De iPad 2 verscheen ook in maart. Apple houdt meestal ongeveer hetzelfde ritme aan. 

De productie van de iPad 2 zal in het eerste kwartaal van 2012 volgens Digitimes afnemen naar 4 tot 5 miljoen vergeleken met de 14 tot 15 miljoen in het laatste kwartaal van dit jaar. De grote fabrikant Foxconn start in januari met de productie van de nieuwe generatie iPads schrijft ook de Chinese Commercial Times

Een van de geruchten over de iPad 3 is dat hij iets dikker zou worden dan zijn voorganger. Dat zou komen door het inbouwen van een nieuw scherm met een hogere resolutie. De vraag is hoe betrouwbaar die berichten zijn, want Apple probeert elk nieuw product meestal net iets dunner te maken. 

Apple heeft met de iPad nog altijd een grote voorsprong op de concurrentie in martkaandeel. Van de iPad worden er dit jaar naar schatting 40 miljoen verkocht.  

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Ben benieuwd wat de vernieuwende zaken gaan worden. Hopelijk meer dan de overstap van 4g naar 4gs. iPad is vooralsnog de beste tablet op de markt.

 

Dikke reso en quadcore: dat staat zo goed als vast en reden genoeg om aan te schaffen!

 

Ik ben na David's Uitpakparty van de Samsung 8.9 inch Tab wel benieuwd naar een 8.9 inch iPad.

 

Word een ipad 3 , 1080p camera , 5,0 mpx , 720p display resolutie , quadcore , ios 5.3 ,

 

Ik verwacht ook eerder een 8.0 mp camera, net als de iPhone 4S. Las op <a href="http://www.ipad-3.nl/">iPad 3</a>.nl een overzicht met alle huidige geruchten.

 

Ik kan niet wachten ;) eindelijk een iPad kopen

 

Zucht... begint het nu alweer?

 

Asus Transformer Prime: Quad core nvidia tegra 3 !

 

Heb je die android sukkels weer hoor! Ga toch gewoon blij zijn met je goedkoop alternatief zonder je minder te voelen. Android is ook best goed hoor!

 

Android is niet goed, maar beter.

 

Nieuwsbrief