Sex sells op Marktplaats
Nieuws

Sex sells op Marktplaats

woensdag 25 april 2012 16:36

Of het nou een oude netbook is of een sampler, met wat blote huid op de foto ben je ze op Marktplaats zo kwijt.

Verkooptip: fotografeer je aangeboden goederen met een beetje blote huid van een bevallige dame. Dat is ongeveer de hypothese van het project Woman not included van Maria Zendrera. Wat gebeurt er als je 'sex sells' inzet op Marktplaats? Ze plaatste drie advertenties met droge specificaties en de woorden 'woman not included'. Zal de geboden prijs torenhoog stijgen?

De advertentie van de MacMini is al snel door Marktplaats gecensureerd vanwege 'erotische inhoud'. De andere twee tegelijkertijd gepubliceerde producten staan er nog. Haar Roland sampler heeft Zendrera na een maand verkocht. Het is overigens Zendrera zelf op de foto's. Vorig jaar studeerde de Barcelonese af aan de Rietveldacademie. Dinsdagavond was ze live te zien op de PechaKucha night in Trouw, Amsterdam. Of ook op Bright.nl bloot verkoopt, zie je hieronder aan het aantal views.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Jôh! Sla eens een ander blad open dan de groene amsterdammer, dan kun je zien dat het al bestaat zolang er papier gedrukt wordt.
Lekker origineel weer.

 

Doe ff gezellig.... Zuurpruimpje... Het leven is prachtig.

 

Interessant experiment en leuke foto's maar nu wil ik ook weten wat het resultaat was. Hoeveel mafkezen reageerden op haar advertenties? Is de Roland inderdaad ver boven de gangbare prijs verkocht? De advertentie voor de Acer is niet te vinden en die van de Mac Mini moest ze verwijderen.
Conclusie: sex does not sell??

 

Nieuwsbrief