Tips

Uitlegparty: eindelijk onbeperkt mobiel internet?

17 januari 2017 23:01

T-Mobile is gestart met een 'onbeperkt' abonnement in de hele EU. Merijn legt uit waarom je nog even moet wachten met overstappen.

T-Mobile lanceerde maandag als eerste een 'onbeperkt' abonnement in de hele Europese Unie, genaamd Go Unlimited EU. Dat is een 2-jarig sim-only abonnement. Voor 35 euro per maand kun je onbeperkt bellen, sms en mobiel internetten in alle EU-landen, met een paar beperkingen. Zo geldt het onbeperkt internetten via 4G maar maximaal 60 dagen per jaar. Die limiet gaat bij alle providers gelden.

Maar T-Mobile hanteert ook nog een daglimiet van 5GB. "Je kunt wel iedere keer gratis een GB bij bestellen, maar dat is omslachtig", vertelt Merijn in Bright TV. Hij legt uit waar je zoal rekening mee moet houden als je overweegt van provider te wisselen. Een paar maanden wachten lijkt verstandig, want telecomexperts verwachten dat veel andere providers binnenkort ook met nieuwe abonnementen komen. Kijk hieronder het hele item:

Kijk hier meer Bright TV-items terug. Een nieuwe uitzending zie je elke maandag om 18:00 en 23:30 op RTL Z. Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal