Top 5 Gratis films kijken

dinsdag 28 augustus 2007 15:58

Downloaden kost tijd.

En tijd kost geld. Ongeduldig als we zijn willen we meteen die nieuwe film of aflevering zien, streaming vanaf het web. Applicaties als Yougoodai vallen daarom erg in de smaak, maar er is meer. Het online aanbod van streaming films en tv-series is zelfs gigantisch. En van prima kwaliteit, full screen. Een overzicht van de sites waar je moet zijn na de klik.

5 :: Podnix
Podnix zit duidelijk nog in de bèta-fase. De site oogt rommelig en in verhouding tot het aantal cartoons en series is het filmaanbod nog wat mager. Helaas werken nog lang niet alle links en staat veel content nog niet in de juiste categorie. Tip: zoek zelf onder de uitgebreide unsorted-button.


4 :: Go4ent
Go4ent is de enige site in deze Top 5 met alleen films. High quality movies worden beloofd, maar er zit ook veel camcorder-gepruts uit de bioscoop tussen. De doorgaans goede DivX-kwaliteit wordt daarnaast afgewisseld met lage kwaliteit flv-films. Opvallend veel titels uit 2007 trouwens, maar de grote producties ontbreken.


3 :: Stage6
Stage6 is eigenlijk een soort HD-versie van YouTube. Het aanbod is beperkter, maar de kwaliteit is vele malen beter. Grootste verschil is dat je er ook hele speelfilms kunt bekijken. Deze schijnen echter regelmatig weer van de site te verdwijnen. Naast zoeken op naam biedt sorteren op lengte van de video vaak uitkomst.


2 :: MySeries
MySeries, de naam zegt het al, heeft bewust geen films in het assortiment. De Nederlandse site richt zich specifiek op drie populaire tv-series, Prison Break, Heroes en Lost. Naast alle afleveringen in uitstekende kwaliteit, en met ondertiteling, plaatst MySeries nieuws, interviews en komen ook de hele cast en hun personages aan bod.


1 :: Joox
Joox hebben we een tijdje moeten missen, maar is inmiddels weer helemaal up and running. Het aanbod is gigantisch. Van Bollywood-films tot Ren and Stimpy. En alles werkt, niet onbelangrijk. Het filmaanbod is echter wel aan verversing toe. Te veel van voor de oorlog, en nog te weinig uit 2007.Reacties

Het is toch een schande dat dit soort sites er zijn, laat staan gepromoot worden! Dit verziekt het hele principe van plezierig film kijken. Dat doe je in de bioscoop of thuis met BlueRay op je HDTV. Ook jammer dat een site als Bright.nl dat niet snapt.
 

Zeik niet

 

sukkel eerste klass dat jij een hdtv kan betalen of een bioscoopje wil nog niet zeggen dat iedereen dat kan dus juist dit soort sites moet je toejuichen en gezien jezelf nu op zon site zou ik maar geen onzin gaan kramen dit is de toekomst let maar op mijn woorden

 

Wat nou sukkel, je kent die gast niet eens man:S ..

trouwens nu kan misschien nog niet iedereen het maar later... idd wel dus!

Nou leuk hoor zo'n toekomst, denk je dat mensen dan nog films gaan maken? nee want hun krijgen dan geen geld meer voor de films, want mensen willen die films niet meer hebben om te verkopen want dat raakt dan niet meer op omdat de mensnen dan gaan denken: Ha, waarom films kopen als ik oo kgratis kan kijken...

Maar juist een BIOSCOOPJE IS AFENTOE WEL LEUK MET VRIENDEN OF FAMILIE

maar nee jij wilt je kut geld verbruiken aan downloaden en gratis films kijken op de PC, maar dan heb je meer de kans dat hij het niet doet of neit goed doet!!!

Dus ik zal maar geen grote mond hebben tegen hem/haar. Want hij is de gene met hersens. het enigste wat jij hebt is zaagsel in je lege lucht hoofd!!! Want als dit de toekomst word om op een PC of gedowload troep (EN NIET EENS ORGINEEL:s )! gaat kijken word de toekomst door jou en andere die dit ook doen een HEL, want er zijn dan geen (of steeds minder) leuke activiteiten.

Dus ik zal maaar snel je grote mond houden.
want je doet wel groot, maar je bent het niet.

(EN IK DUS WEL)

 

Jongen jij hoii laat hem met rust ja jij weet niks jij scheld alleen en doet stoer maar jij bent gewoon een mini met niks heb jij ja een kartonnen doos bietser man jij haha

 

eigenlijk heeft HOII wel gelijk hij moet alleen niet zo overdreven reageren! ik vind dat je eigenlijk niet films moet kijken op internet. Ondanks dat ik het ook wel eens doe.

natuurlijk kijk ik films in de bios en koop ik ook wel eens een DVD. Kortom af en toe een film kijken op internet kan toch geen kwaad?.?......?.....

 

joenge dikke nek die gast heeft gelijk niet iedereen heeft genoeg geld dat ze zich elke maand een cinematje kunne veroorloven en daar bij er zijn elke keer ongeveer 10 films in de cinema je kunt die tog ni allemaal tegelijk kijke dus ik zou u lelijke smoel maar houde als k van u was

 

lul niet zo dom, dit word wel de toekomst, ooit gehoord van tv on demand???
en btw, deze films worden ook betaald, alleen niet door jou, maar door andere bedrijven die reclame maken op die site. En idd voor mensen die geen geld hebben is dit een uitkomst en op deze sites vind je ook films die niet hier ion bioscooop of videotheek komen. dus als je erg tegen digitale tijdperk ben, flikker je pc dan uit het raam

 

ik ben er zelf ook niet tegen om films op internet te kijken en doe het ook vaak zat
Maar de mensen die zogezegd geen geld voor de bios hebben moeten gewoon gaan werken in plaats van films op internet kijken want als je tijd hebt om films op internet te kijken en geen geld hebt dan moet je gewoon je tijd beter besteden

 

jij ben zo kk domXD te grappig gewoon ahahaha

 

ga pannekoeken bakken of eiren schillen dus maak je nuttig eikel

 

gaat u dan lekker in de bioscoop zitten
en prop u daar zo vol met pocorn dat ik u niet meer kan horen
u ben t de gene die weer begint met zeiken

 

ja joh zeik niet als je het niet wilt kom dan gewoon niet op dit site

 

De wereld word steeds zieker, het is echt niet normaal om films te stelen, hetzelfde geld voor boeken en muziek. Als jij een baan hebt en je werkt er hard voor vind jij het ook niet leuk als je salaris door iemand anders wordt meegenomen.

Zonder entertainment is de wereld ook nog eens super saai, denk daar maar aan voordat je steelt

 

haha je promoot nu zelf ook

 

nou dat soort ken ik all lang van nl

 

hahahaha www.metondertiteling.nl is ook goed

 
vergeet http://www.divxfilms.nl/ niet. Deze site heeft ook een aardig aanbod.
 
Opvallend. Joox embed alleen maar films van Stage6. Stage6 heeft een beperkt aanbod volgens jou, maar Joox een gigantisch aanbod en alles werkt terwijl alles dat op Joox gelinkt staat dus ook Stage6 staat. De zoekfunctie van Stage6 werkt bagger; misschien dat dat het verschil maakt. Overigens hoort tv-links.co.uk ook zeker in het lijstje thuis!
 
is dit nou legaal, of niet?
 
@jeweettoch: Daarom kun je ze ook downloaden en dan branden;)
 
@Boomer: het delen van de films niet, maar in de praktijk zullen alleen de videohosters aangepakt worden en niet de uploaders of de sites die er naar linken. Kijken is sowieso niet illegaal.
 
@Michel Rijnders. Ik zeg niet dat Stage6 een beperkt aanbod heeft. In verhouding tot YouTube wel ja. Dat ben je toch hopelijk met me eens. En je zegt dat Joox alleen maar films van Stage6 embed. Waarom zou een applicatie als Yougoodai dan beide sites gebruiken om films vandaan te plukken?
 
Ik las het verkeerd over het aanbod Steven. Ik heb geen idee waar waar je leest dat Yoogoodai zegt iets van Joox af te halen. Dat kunnen dan alleen de links naar de content op stage6 zijn. Joox legt het zelf ook nog even uit: This site is made for bookmarking videos from the site Stage6. Users can add videos that they found or uploaded on Stage6 into categories. I do not host any of the files.
 
Ik heb er nog 2 die het goed doen. http://www.mvz-online.com/ & http://www.videohybrid.com/ (deze laatste via techcrunch)
 
in elk geval erg leuke sites! staan gebookmarked :)
 
Jongens we vergeten tv-links.co.uk toch niet!!! Linkt geloof ik naar ongeveer 8 sites, en heeft een aantal catagorien waar je uit kan kiezen.(o.a. films docu's series etc.)
 
Myseries.nl is echt een vette site zeg, je kan alles checken met nederlandse ondertiteling, ze hebben nu zelfs ook alles van die nieuwe serie Traveler online staan!
 
Beste mensen, Ik heb een probleempje kan iemand me meschien helpen. Ik kan geen filmpjes online kijken ja het kan wel aleen dan moet ik erg lang wachten want hij buffert wel een uur voordat je iets van 5 min kan kijken help!!!!
 
myseries.nl lijkt niet meer te werken...
 
Zag het ja. Hopelijk wordt dat snel opgelost. Desondanks blijven er voldoende alternatieven over.
 
We hebben de laatste tijd veel problemen gehad met de server, wegens het grote aantal bezoekers. Maar een nieuwe server zit eraan te komen. Dus blijf lekker terug komen.
 
Heey hoe kan ik films met nedderlandse ondertiteling bekijken ?? ik vind hier alleen engels talige films, weet iemand misschien een site? alvast bedankt !
 
Je kan BSPlayer downloaden, dat is een mediaspeler, geloof alleen voor windows, waar je ondertitelbestanden bij films kan toevoegen, deze zijn te downloaden op o.a. nlondertitels.com. Succes ermee.
 
OP deze film download site, http://films.opmijnpc.nl vind je ook een enorm aanbod en ze bieden je een alternatief voor de online divx speler die dik twee joeten kost. En ze zijn ook online wanneer joox ofline is, om maar niet te spreken van de ouwe content op divx films
 
Is er misschien ook een site voor films met nederlandse ondertiteling?
 
VInd deze site persoonlijk wat overzichtelijker! http://www.kijkgratistv.nl/video.html
 
Is er een site waar ik alleen series kan kijken?
 
ik zou graag een site willen weten waar je gratis film stream kan kijken op de site bijv. met divx web player.
 
graag dan ook met nederlandse ondertiteling
 
Neem eens een kijkje op www.watchblockbusters.com Heeft veel nieuwe films soms nog niet eens uit in de bios!
 

www.watchtvsitcoms.com is ook een goede

 

Watchtvsitcoms, wat een ontzettende TOP link!

 

ik probeer hier de beste links te verzamelen waar je films online kan bekijken zonder ze te downloaden en vooral zonder popups of spyware

http://films-op-het-net.blogspot.com/

 

Ik verzamel op mijn blog de beste websites om films te bekijken, een heel andere lijst dan deze, eenvoudig te gebruiken, met snelle en werkende links en zonder popups en spyware

http://films-op-het-net.blogspot.com

 

ik wil meer aktie comedy en horror.doe het wel.

 
 

En waarom staat directmovie.nl er niet bij?
Die site is overzichtelijker en beter vormgegeven dan sommige sites in deze top 5.

 

site is down

 

stage 6

 

Pagina's

Nieuwsbrief