Uitpakparty: Logitech Harmony 1100
Uitpakparty

Uitpakparty: Logitech Harmony 1100

vrijdag 07 augustus 2009 14:59

Ook te veel afstandsbedieningen om te switchen tussen digitale tv, spelcomputer en dvd? David test de universele afstandsbediening van Logitech.

Bekijk ook de andere Uitpakparty's. De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

erg grappig en herkenbaar!

 

Mooi filmpje weer!

 

Een goed filmpje erg informatief is was ook aan het overwegen om deze te kopen.

 

Haha, topfilmpje!

 

Misschien een andere tip om van al die remotes af te komen: minder aparaten aanschaffen ;o)

 

Ik gebruik al jaren de Logitech Harmony 1000, voorloper vd hier geteste 1100, naar volle tevredenheid. En als het niet werkt, dan zit er een help-knop op de Harmony. De help functie. Werkt perfect.

Ik bedien zelf ook mijn lampen met de Logitech Harmony icm de Light Manager Pro. Hierdoor is het mogelijk om zelfs mijn verlichting in de woonkamer te schakelen met de Harmony. Sterker nog, als ik een film wil kijken druk ik op de play knop van mijn Harmony, en dan dimmen alle lampen in de woonkamer. De stop en pauze knop heffen dit weer op. Echt heerlijk.

De JB Media Light Manager Pro gekocht via www.gemakinhuis.nl.

 

Hallo beste Japo, ik heb een vraag, ik wil ook een harmony 1000/1100 kopen in combinatie met de jb media light manager pro, nou vroeg ik me af wat voor soort lampen/schakelmodules jij hebt, aangezien er dus een bepaald soort protocol staat voor domotica, Alvast bedankt!

Groeten, Lex Gielen

 

He Lex,

ik heb de Klik Aan Klik Uit (wat een rotnaam) in gebruik en overweeg nu ook nog de FS20 modules van Conrad toe te voegen.

Bij toeval vandaag nog een mail gehad van gemakinhuis.nl dat ze binnenkort ook klik aan klik uit gaan opnemen in het assortiment.

Klik aan klik uit ziet er het beste uit maar is niet te dimmen door de JB media. FS is wel te dimmen, maar ziet er qua schakelmateriaal echt niet uit.

Kijk anders ook eens op het logitech harmony forum...

 

Nieuwsbrief