Uitpakparty: Samsung ES8000 Smart tv
Uitpakparty

Uitpakparty: Samsung ES8000 Smart tv

vrijdag 11 mei 2012 16:04

Deze slimme tv van Samsung ondersteunt zappen met je stem of met gebaren. Helemaal soepel gaat dat nog niet, merkt David. 

[camera Miriam van 't Veer]

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Heb exact dezelfde problemen ervaren. Heb daarom stemherkenning en bewegingsherkenning uitgezet. Werd er gek van. Verder is het wel een super tv qua beeld.

 

hi david,

waarom test je je tv überhaupt nog icm een set upbox?
ik mag toch aannemen dat er in zo'n high end tv een betere CI+ tuner zit dan in een standaard UPC box?

tijdens een uitpakparty van de UPC CI+ module was je ook positief verrast over de functionaliteit van de ingebouwde tuner en TVgids: dat zegt toch iets over je set up box.

volgende week de LG 55LM960V?

 

Ik heb zo'n CI+ module van UPC maar ik ga die weer omruilen voor een settopbox. Het zappen gaat irritant langzaam, zeker bij HD kanalen en je hebt geen uitzending gemist. Op papier dus wel oké zo'n ding maar in de praktijk niet functioneel.

 

Conclusie:
Het werkt niet.

volgende week een uitpakparty van die LG tv met 'magic remote voice' afstandsbediening?

 

Wanneer fuseren Apple en Samsung?

 

Hi-la-risch!! :'D

Wel erg mooie tv...zo zonder die brede "bezel"!

 

"BRON"
Van ergernis ja.
Wat een kakzooi, ik irriteer me al van alleen het kijken ernaar.
Echt Samsungs overhaaste actie om Apple nog even voor te zijn na bekend werd dat ze in Cupertino werken aan een tv met o.a. Siri.
Wat David zegt, als het niet 100% werkt ga je het niet gebruiken.

 

Ik kan niet wachten wanneer die tv van apple gaat komen. Ben erg benieuwd!

 

Met alle zelfgekozen randapparatuur heb je eigenlijk alleen nog maar een bruut scherm nodig. Ik ga mijn mac mini, upc mediabox en harman kardon setje echt niet inruilen voor koreaans gedoe.

Al die toeters en bellen zijn marketing, de tv-markt is wanhopig op zoek naar nieuwe redenen om tv's te verkopen maar bijna niemand heeft ze nog. Nou ja, bij deze tv is het dan die superdunne rand. Van de gestures, features en apps krijg ik al hoofdpijn bij het zien van deze (overigens prima) uitpakparty!

 

Hopelijk werkt Apple's iTV wel in een keer... Zal wel eerst voor de grote Apple afzetmarkten zijn. Dus eerst alleen in het Engels, Spaans en Japans. Die Siri die ik nu op de iPhone heb gebruik ik ook niet omdat het niet Nederland(s) ondersteunt en dus ook halfbakken is nu.

 

Dit is gevalletje nog niet ontwikkeld maar wel op de markt willen brengen.. Heel jammer :( Overigens heb ik in mijn ford fiesta ook spraakherkenning, dat leek aanvankelijk niet te werken maar het kostte gewoon wat oefening. Vraag me af of dat met deze tv ook niet gewoon het geval is. Zo moet ik 'automode' voor de airco op een hele bekakte engelse manier uitspreken.. Feit blijft dat even mijn hand naar de airco bewegen en op een knopje drukken sneller gaat, en dat zal ook altijd sneller blijven, ook met tv's

 

Hij is gewoon een ouwe man die er niks van snapt. Tuurlijk werkt het niet gelijk 100 procent. wat wil je ook" hei tievie pauwer oan. Die tv denkt gewoon amahoela laat hem maar lekker zwaaien. Die smart tv is nog slimmer dan hij eruit ziet

 

Samsung altijd bagger, leuk design mooi dun maar geen Full LED.

 

Nieuwsbrief