Livestream: Nederlandse startups op techbeurs CES
Video van de Dag

Livestream: Nederlandse startups op techbeurs CES

woensdag 10 januari 2018 06:56

Nederlandse startups presenteren zich op de CES in Las Vegas aan de wereld. We spraken er met drie in deze livestream.

Nederland is met 53 startups vertegenwoordigd op de CES dit jaar. In de Eureka-hal, waar beginnende techbedrijven één vierkante meter krijgen, staat een hele grote stand van Nederland. Ook startup-prins Constantijn is er bij. Onze collega's van RTL Z spraken in deze livestream met drie Nederlandse startups: Roader (draagbare camera), WeStream en Invi, een armband met ingebouwde stinkbom voor als je wordt lastig gevallen op straat. 

Invi is door Bright in samenwerking met Startup Delta uitgekozen om naar Las Vegas te mogen. Als je wordt lastig gevallen op straat als vrouw, dan kan je een belager van je afschudden door de geurcapsule in de armband te breken. We gingen eerder langs bij de startup:

Nieuwe gadgets en tech op CES 2018

Bright doet deze week verslag van de grote techbeurs CES 2018 in Las Vegas. Onze video’s niet missen? Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en subscribe op ons YouTube-kanaal.

RTL Z biedt nieuws en inspiratie voor ondernemende mensen. Business, finance, tech, life en opinie. Business, not as usual. KPN kanaal 11, Ziggo kanaal 12. Met onder meer techprogramma Bright TV, Bright Business en de Bright Update.

Nieuwsbrief