Virtueel rokje maakt van een man een meisje
Nieuws

Virtueel rokje maakt van een man een meisje

donderdag 20 mei 2010 09:01

Zodra je als man in een virtuele wereld een rokje aantrekt, is de kans groot dat je het vrouwenlichaam als je eigen lichaam ervaart.


Trek als man een virtueel rokje aan en je denkt, voelt en ervaart het alsof het je eigen lichaam is. Dat blijkt uit een Spaans, wetenschappelijk experiment. Vierentwintig mannen droegen tijdens de test een virtuele headset en hun hartslag werd gemeten. Als de mannen langs hun lichaam naar beneden keken zagen ze in plaats van hun eigen lichaam het lichaam van een tienjarig meisje in een rok.

De mannen zagen bovendien een vrouw in de virtuele kamer die op hen af kwam en hun arm aaide. Op dat moment aaide een wetenschapper in de echte wereld ook hun arm als voorbereiding op de rest van het experiment. Vervolgens zagen de mannen hun eigen avatar als tienjarig meisje vanuit het perspectief van een derde persoon terwijl de volwassen vrouw het tienjarige meisje klappen gaf.

De mannen werd gevraagd hoe sterk ze het gevoel hadden dat het meisjeslichaam hun eigen lichaam was. Gemiddeld bleken de mannen zichzelf sterk te identificeren met het meisjeslichaam. Ze gaven ook aan te voelen dat de volwassen virtuele vrouw hen aanraakte. Opmerkelijk genoeg bleek de hartslag van de mannen veelal omhoog te schieten op dezelfde manier als bij iemand die werkelijk wordt bedreigd. Mannen die het hele experiment, dus ook het aaien, vanuit het perspectief van een derde persoon zagen kregen echter geen hogere hartslag bij het zien van de klappen.

Het experiment toont aan hoe sterk ons zelfbeeld en lichaam gemanipuleerd kan worden. Naast gametoepassingen zou het kunnen leiden tot therapieën voor bijvoorbeeld anorexia waarbij de patiënt een vertekend beeld heeft van zijn of haar eigen lichaam.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

"Als de mannen langs hun lichaam naar beneden keken zagen ze in plaats van hun eigen lichaam het lichaam van een tienjarig meisje in een rok" ... En hun hartslag ging omhoog zodra ze de oudere vrouw het meisje klappen zagen geven ...

Ook wel spanking genoemd. Er zijn inderdaad best veel mannen bij wie de hartslag daarbij omhoog gaat!

 

Is er ook een burka uitvoering van deze test?

 

De meeste vrouwen dragen alleen maar mannenkleding, broeken en houthakkershemden en roken daarbij zware shag en lopen wijdbeens met ongeschoren benen. Ik noem dat soort wezens ook 'kerels' en dan zijn ze ineens beledigd. Als je als vrouw bejegend wilt worden moet je er ook als een vrouw uitzien. Als je er als een man uitziet en je beweegt je als een houthakker en je ruikt naar een vent dan ben je volgens mij ook een vent, ongeacht welke geslachtskenmerken je draagt of wat er in je paspoort staat. Vreselijk lelijk om te zien, laat hun eens zo'n test ondergaan alsjeblieft!

 

De Nederlandse vrouwen zijn bijna tot mannen geemancipeerd, maar dan wel lelijke mannen.

 

@vent, ben ik helemaal met je eens!

 

De alpha vrouwtjes bij hyena’s hebben zo’n grote klit en zijn zo dominant en agressief dat men ze vaak aanziet voor het mannetje. Zo zijn de meeste vrouwen ook tegenwoordig, er zit niets sierlijks of lieflijks aan, en koken kunnen ze ook niet. Bitches noem ik ze dan en dan beginnen ze te bitchen of te janken.

 

Ik weet niet in welke wereld jullie leven maar misschien moet je is een keer naar buiten gaan en echtom je heen kijken en niet alleen maar in je donkere kamertje rondhangen!

 

Krom en verdraaide wereld, vrouwen zien er uit als lelijke kerels en mannen als lekkere meiden.

 

Virtual NO reality

 

Volgens mij zitten er aardig wat gefrustreerde mannetjes op Bright die graag een jaren 50 vrouwtje willen dat Ja en Amen zegt op alles.

 

Waarom virtueel als het in het echt ook kan.
Sinds enkele jaren ben ik verknocht geraakt aan het vaak dragen van een rok. Ik ben er in warme zomers achter gekomen dat het allemaal heerlijk vrij zit en wil in feite geen korte broeken meer, al moet dit af en toe nog wel want de acceptatie van de buitenwereld is nog niet optimaal. Al zegt men het niet, ogen (die dus naar je knieën kijken), zeggen vaak genoeg. Om de drempel te verlagen en het liefst helemaal te laten verdwijnen is er een prima site waarin mannen die graag een rok dragen elkaar steunen, meningen en ervaringen met elkaar delen mede bedoeld meer rokken bij de man te brengen en de rok bij de man algemeen geaccepteert te krijgen. En het is beslist niet om me een vrouw te voelen hoor. Ik ben gewoon een man die met een vrouw getrouwd is.

 

Mijn familie is oorspronkelijk afkomstig uit Schotland waardoor ik meerdere malen per jaar me vrijelijk in een kilt kan bewegen. Er is niks fijner dan alleen met een kilt aan rond te kunnen lopen de de boel lekker door te laten waaien. Mountainbiken in een kilt is al helemaal een sensatie als je het zadel onder je kilt direct op je huid voelt en bij snelheid maken de wind er onder waait. Je fiets in feite op je blote tokus en alleen in de bewoonde wereld zorg ik ervoor dat de kilt ervoor hangt.

 

Dat bedoel ik Gradus. Ook ik fiets weleens met een rokje aan. Even rekening houden met opstappen, maar dan is het voor mij ideaal.
De kilt is inderdaad meer geaccepteerd, maar zou ik er een Schot mee beledigen als ik een kilt aan zou doen. Ik heb weleens gehoord dat het een symbool is en denk ik dat het voorbehouden is aan de Schot.

 

In de middeleeuwen droegen mannen vaak een tuniek. Retro is toch nu weer in of niet?

 

Hang Loose !!

 

Wat een vrouwenhaat hierboven. Niet erg bright.

 

Nieuwsbrief