Ziggo verdubbelt aantal live zenders in zijn apps
Nieuws

Ziggo verdubbelt aantal live zenders in zijn apps

woensdag 17 oktober 2012 15:16

Ziggo heeft het aantal live zenders in zijn iOS- en Android-apps uitgebreid naar maximaal 28 kanalen en doet daarmee weer mee met UPC en KPN.

Ziggo heeft het aantal live zenders dan via zijn iOS- en Android-apps is te streamen woensdag uitgebreid: van 14 naar 24 voor klanten met het standaardpakket. Klanten met 'Tv Plus' krijgen er 27 en wie TV Extra afneemt kan 28 zenders streamen.

Ziggo is bezig met een inhaalslag rond het aanbod van live streams van tv-zenders ten opzichte van andere tv-aanbieders als UPC en KPN. De laatste biedt via iTV Online ongeveer dertig zenders aan, behalve via mobiele apps ook via de computer. UPC streamt zelfs 80 zenders via het web en zijn iOS-app.

Ziggo heeft zijn iOS-app ook vernieuwd, nadat eerder de Android-app al een upgrade kreeg. Zo is er onder meer te swipen door de laatste tweets over het tv-programma dat je kijkt. De Ziggo-app is gratis, maar de live tv-streams werken alleen via een Ziggo-modem. De bandbreedte van de streams is 800Kb/s tot 1,5 Mb/s voor de tablets en van 200 tot 800Kb/s voor smartphones.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Nu je moet inloggen was de weg open geweest om ook via andere Nederlandse internetverbindingen te kijken, maar helaas, het werkt nog steeds alleen thuis.

 

Klantnummer nodig om je account te controleren, vervolgens ingelogd en de melding krijgen dat televisie kijken op dit moment niet mogelijk is... Prffff #fail #ziggo maar goed RTL XL app is ook net zo'n drama.. Tijdens het kijken naar bijvoorbeeld Voetbal international ineens minder kwaliteit beeld en plots zwart beeld en je kunt weer met het voortgangsbalkje gaan frutten..

 

Ik begrijp dat inloggen ook niey zo, als je toch alleen maar vanuit thuis kan kijken?
Ik zal mn login weer eens opzoeken...

 

Nieuwsbrief