Zo werkt kritiek van bloggers wel goed

maandag 03 maart 2008 17:17

Wat doe je als je na de Design Academie aan de Londense Brunel University onderzoekt hoe je met gratis diensten op internet je bedrijf kunt verbeteren? Dan zet je je ontwerp voor Plamp, een lamp in een plant die gedimd wordt door te groeien of snoeien, al tijdens het ontwerpproces op een website.

Bezoekers van DreamInGreen.nl dachten mee over verbeteringen. Als dank aan de bloggerscommunity stelt ontwerper Twan Verdonck de Plamp beschikbaar in de vorm van een helder en humoristisch stappenplan.

Van Twan Verdonck (29), woonachtig in Antwerpen, zijn eerder twee producten in de museumcollectie van het New Yorkse MoMa opgenomen. Zo zie je daar het Week-Dinner toetsenbord dat hij voor Hella Jongerius maakte. De Boezels, interactieve knuffels door en voor verstandelijk gehandicapten gemaakt, zijn op het moment ook te zien in het Designhuis in Eindhoven. In Emerce vertelt Verdonck binnenkort over het onderzoek naar web 2.0 en toekomstige bedrijfsmodellen gebaseerd op gratis producten en diensten.


Groei of snoei voor meer of minder licht.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Pff gaan jullie nog eens wat doen aan al die fking reclame op jullie site? Ik was een dagelijkse bezoeker, maar dit is om gek van te worden. Over een paar week kijk ik wel weer eens of het beter is...

 

Die van KPN over de tekst van het artikel is wel heel erg vervelend ja.

 

Geweldige humor heeft die gozer! Word al vrolijk als ik er aan denk.

Heb geen idee waar de vorige post over gaat: reclame? Wat voor reclame?

 

Nieuwsbrief