Galaxy S III in Nederland eerst alleen in het wit
Nieuws

Galaxy S III in Nederland eerst alleen in het wit

vrijdag 25 mei 2012 17:28

De Galaxy S III is vanaf dinsdag te koop, maar nog alleen in het wit en met 16 gb opslag. De blauwe versie is een week vertraagd.

Samsung Nederland heeft vrijdagmiddag gezegd dat de Galaxy S III vanaf dinsdag officieel in ons land te koop is. Maar dat geldt nog alleen voor de witte editie. De donkerblauwe versie komt pas begin juni in Nederland op de markt, vertelde marketingmanager Geert Mol. Dat is ongeveer over een week, maar een exacte datum is er nog niet, aldus Mol. Het toestel is de langverwachte opvolger van de Galaxy S II, de best verkochte telefoon van 2011.

De reden voor de vertraging van de donkere versie kon Mol niet geven. Hij ontkende berichten over mogelijke productieproblemen. Samsung noemt de donkere editie van de S III officieel 'kiezensteenblauw'. Dit komt meer in de buurt van donkergrijs dan van blauw.

De Galaxy S III komt vooralsnog alleen in een versie met 16 gb intern opslaggeheugen op de markt. Voorlopig verschijnen de modellen met 32 of 64 gb nog niet in Nederland. Volgens Mol overweegt Samsung deze toestellen met meer opslagruimte wel later dit jaar te introduceren in ons land, maar wanneer dat gebeurt en tegen welke prijs is nog niet bekend. De S III met 16 GB is online te bestellen voor prijzen tussen 600 en 650 euro. Kopers van het toestel, dat overigens ook een microsd-ingang heeft, krijgen 50 gb gratis cloudopslag bij Dropbox. 

De S Voice-spraakbesturing, die nieuw is in de Galaxy S III, werkt nog niet in het Nederlands. Mol kan nog niet zeggen wanneer de Nederlandse taal wordt toegevoegd. Op de S III staat ook een nieuwe Samsung Go-app met onder meer Nederlands aanbod van content, zoals nieuws, muziekdownloads en een overzicht van tweets van BN'ers. Samsung Go kwam onlangs na een software-update ook naar de S II.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Jezus wat een tegenvaller.. Ik zat de dagen nog net niet af te tellen en nu heb ik dus geen idee wanneer hij komt..

 

Deze lijkt weer op iphone

 

Haha, mijn oma kan ook al het verschil niet zien tussen telefoons. Zolang je ermee kan je bellen, noemt ze het een nokia :) Ach ja, bejaard en slecht ziend;) Wat is jouw smoes?

ON: Gelukkig kan ik pas over twee maanden verlengen. Kan dan kiezen tussen de ONE X, SIII en hopelijk een nieuwe Sony! ff afwachten dus.

 

Ja tuurlijk hij op een iphone: touchscreen en afgerond.....
Ik vind het wezenlijk anders dan de huidige iphone dus een beetje jammer om te zeggen dat hij erop lijkt. Ziet er best oke uit, maar blijf bij mijn iphone

 

Sorry "lijkt" is er niet tussen gekomen ergens in die zin

 

Qua design prachtig. Nu nog goede office programmas erop en het is de ideale laptop vervanger voor op werk

 

Vind hem niet op iphone lijken. (ben zelf apple fan). Ben wel bang dat de updates weer snel afgelopen zijn en dat je na een jaar de nieuwe functies niet neer krijgt. Daar is android sterk in om telefoons snel niet meer te updaten.

 

Prachtig ding in wit of blauw. Ik zelf vind de witte me wat te hyperig en dat associeer ik weer met Apple. Dus nee ik wacht wel even op de blauwe.

 

Had vroeger een mobiel met klein scherm maar ik vind het grote scherm van mn htc one x veel fijner. Groter hoeft van mij niet want dan pas ie echt niet meer in me broek zak :)

 

Nieuwsbrief