Nieuwe Samsung-telefoon met ingebouwde beamer
Nieuws

Nieuwe Samsung-telefoon met ingebouwde beamer

zondag 26 februari 2012 10:57

Samsung breidt de smartphoneserie Galaxy uit met een model met ingebouwde beamer.

In de nieuwe Galaxy Beam zit een projector waarmee foto's en video's direct op een muur, plafond of ander glad oppervlak zijn te tonen. De minibeamer heeft een sterkte van 15 lumen en projecteert beelden met een maximale breedte van 125 cm. De smartphone beschikt over een speciale projector-app. 

De Galaxy Beam werkt nog met Android 2.3 en niet met het nieuwe Android 4.0. Hij heeft een 1 GHz processor en 8 GB intern geheugen. Samsung onthulde de telefoon tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, maar de Nederlandse afdeling kan nog niets melden over verkrijgbaarheid en de adviesprijs.  

Verder kondigde Samsung ook zijn tablet Galaxy Tab 2-series aan met niet alleen een 7 inch model maar ook een nieuwe van 10.1 inch. Die 7 inch editie had Samsung zelf onlangs al gelekt. De tablets werken met Android 4.0 en verschijnen in zowel Wifi- als 3G-versies, waarbij de 3g-editie steeds 100 euro duurder is. De 10.1 inch Tab 2 met alleen wifi kost 399 euro en de 7 inch wifi-editie kost 299 euro. Ze zijn vanaf het tweede kwartaal in Nederland te koop.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Niet alles wat technisch mogelijk is is een verbetering.
Een beamercyste op mn foon, onnodig en lelijk.

 

Nieuwsbrief