Zomergadget: Lidl verkoopt opblaasbare jacuzzi
Bright

Zomergadget: Lidl verkoopt opblaasbare jacuzzi

15-03-2018 10:50 Laatste update: 15-04-2018 00:00

Lidl verkoopt later deze maand een opblaasbare jacuzzi voor vier personen. De productvideo is in de stijl van grote techmerken.

De opblaasbare jacuzzi is vanaf 29 maart in Lidl-winkels te koop voor 289 euro. De winkelketen verwacht zo’n grote vraag dat het bubbelbad vanaf 22 maart ook al online te pre-orderen is.

118 jets

De productvideo moet de draak steken met de filmpjes van nieuwe gadgets. "De video neemt lanceringen van nieuwe en bekende tech-producten, zoals smartphones, op de hak", aldus Pim Havinga van producent Tosti Creative.

De bubbels komen van alle kanten uit 118 jets. De jacuzzi heeft een capaciteit van 700 liter en een diagonaal van 180 cm. Volgens Lidl is er genoeg ruimte voor vier personen. Het bad kan maximaal 42 graden Celsius warm worden. Lidl levert een afstandsbediening en een afdekzeil met rits en cijferslot mee.


Aldi nadoen

Vorig jaar zomer verkocht Aldi ook al een opblaasbare whirlpool, die 100 euro duurder was. Die Aldi-jacuzzi was toen binnen vijf minuten uitverkocht en verscheen al snel voor veel hogere bedragen op Marktplaats.

Bron: Bright.nl

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s