De beste e-bikes

De beste e-bikes

03-04-2018 09:43 Laatste update: 12-07-2018 09:00

Een e-bike is een perfect vervoersmiddel voor in de stad of voor kort woon-werkverkeer. Deze drie elektrische fietsen raden wij je aan.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.

Elektrische fietsen

De e-bike is het perfecte vervoersmiddel in de stad of voor kort woon-werkverkeer. Snel en gezond. We hebben twee knappe e-bikes voor je uitgekozen en één speed e-bike voor kilometervreters. Dit zijn ze:

» Roetz Vigour+ :: Fluisterstille en vederlichte design e-bike.

» VanMoof Electrified S :: Iconische fiets met onzichtbare motor en accu.

» Klever X Speed :: Krachtpatser met stoer ontwerp.

Klik op de producten voor de toelichting en de video.

E-bikes met de accu onder de bagagedrager, dat hebben de meeste trouwens, vielen sowieso af. Vinden we niet mooi. Voor de speed e-bikes hebben we na een voorselectie op specs en looks ook de Stromer ST2 getest en de Gazelle Cityzen Speed. De eerste rijdt heel erg fijn, maar viel af vanwege de hoge prijs. De tweede viel af, omdat de X Speed van Klever meer power heeft. Dat je het weet.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Meer e-bike reviews:

Stromer ST5

Gazelle Cityzen

Ampler Stout

Ampler Curt

Geen videoreviews missen? Subscribe je op ons YouTube-kanaal.