Trailer Netflix-scifi Lost in Space belooft veel goeds

Trailer Netflix-scifi Lost in Space belooft veel goeds

07-03-2018 12:42 Laatste update: 26-04-2018 13:02

De eerste trailer van de nieuwe Netflix-scifi Lost in Space toont een nieuwe robot en spectaculaire special effects.

De nieuwste scifi-serie van Netflix is gebaseerd op het gelijknamige Lost in Space uit 1965. De nieuwe serie draait opnieuw om de familie Robinson, die in het jaar 2046 met hun ruimteschip bij Jupiter zweven. Door een ongeluk komen ze via een wormgat op een vreemde planeet terecht. Tot zover volgt de serie het origineel.

De trailer laat zien dat de nieuwe serie ook een robot bevat die het zoontje van de familie, Will Robinson, beschermt. Waar die robot in het origineel nog een koddig uiterlijk had, heeft de nieuwe robot een stuk meer weg van Alien of de Demogorgon uit Stranger Things. Maar hij is nog net zo beschermend en roept "Danger, Will Robinson!" als het jongetje in gevaar is.

Gevaar is er zo te zien volop. Er ontploft van alles, er is vreemd leven op de onbekende planeet en de familie Robinson lijkt haast constant op de vlucht. Met een eerste volledige trailer is het gelukkig nooit meer lang wachten tot de serie te bekijken is. Het eerste seizoen van Lost in Space met 10 afleveringen is vanaf 13 april op Netflix te zien.

Netflix zet fors in op scifi

Netflix besteedt relatief veel aandacht aan nieuwe scifi-content. Na successen als Stranger Things, Altered Carbon en Black Mirror (dat ook een vijfde seizoen krijgt) werkt de streamingdienst ook aan een sciencefictionfilm door Matt Reeves, de regisseur van Planet of the Apes en Cloverfield.

Bekijk ook ons interview met de makers van Black Mirror:


Subscribe op het Bright YouTube-kanaal