Dutch design: slimme tas laadt je telefoon op

Dutch design: slimme tas laadt je telefoon op

1 maart om 08:26
Laatste update: 26 april om 13:33

Deze lichtgevende smartbag kan je gadgets opladen en heeft meer slimme functies.

Nooit meer zoeken naar je sleutels in je tas. De slimme tas van Minois heeft er een oplossing voor en laadt meteen je smartphone op. Die je in deze lichtgevende smartbag ook een stuk sneller te pakken hebt.

De Minois smart bag heeft een ingebouwde accu om je telefoon mee op te laden. Het opladen van de accu in de tas doe je met de bijgeleverde draadloze oplader. Naast deze mooie feature heeft de smart bag nog een truc. Als je de zwart lederen tas opent, gaat het lampje aan, zodat je je spullen snel kunt vinden. De laatste slimmigheid is het in lengte verstelbare hengsel. In een handomdraai maak je van een armlengte een schoudertas of zelfs een crossbody bag.

De maker van de Minois-tas, Simone Tertoolen, vindt dat een tas er niet alleen mooi uit moet zien en lekker moet aanvoelen, maar een 'vleugje magie' moet hebben. In feite is een tas de ultieme wearable die altijd bij je is. Tertoolen leerde het vak aan de TU Delft en aan de Ecole Nationale Supérieure in Parijs. Het prototype van de smartbag, die 699 euro gaat kosten, presenteert ze in april op de designbeurs in Milaan.

<drupal-entity data-embed-button="afbeelding" data-entity-embed-display="entity_reference:media_thumbnail" data-entity-embed-display-settings="{&quot;image_style&quot;:&quot;liggend&quot;,&quot;image_link&quot;:&quot;&quot;}" data-entity-type="media" data-entity-uuid="333ee902-0935-43ca-ac34-7674725b6c61"></drupal-entity>

<drupal-entity data-embed-button="afbeelding" data-entity-embed-display="entity_reference:media_thumbnail" data-entity-embed-display-settings="{&quot;image_style&quot;:&quot;liggend&quot;,&quot;image_link&quot;:&quot;&quot;}" data-entity-type="media" data-entity-uuid="cd28cbc1-1bb4-4e56-8553-dbb91fe82566"></drupal-entity>

Lees meer over:

Deel via