© Snap

Snapchat belooft update na stroom klachten

Snapchat belooft update na stroom klachten

22-02-2018 13:30 Laatste update: 26-04-2018 13:33

Snapchat komt binnenkort met een update om klagende gebruikers tegemoet te komen.

Snapchat belooft binnenkort de update uit te brengen die de app weer gemakkelijker te gebruiken maakt. Het bedrijf speelt hiermee in op klachten van gebruikers. Begin dit jaar onderging Snapchat een grote metamorfose. Maar dit beviel veel gebruikers niet. Inmiddels hebben meer dan 1,2 miljoen klagers een petitie getekend waarin ze eisen dat de update wordt teruggedraaid. 

Het grootste probleem van de klagers zijn de nieuwe functies die in hun ogen 'waardeloos' zijn. Ook zijn vrienden in de nieuwe versie moeilijker te vinden. De onvrede is bij sommige gebruikers zelfs zo groot dat ze via omwegen Snapchat downgraden naar de oude versie.

'Ongemak bij gebruikers'

Snapchat geeft nu in een reactie aan dat ze begrijpen dat de nieuwe versie voor ongemak bij gebruikers kan zorgen. In de aangekondigde update gaan ze veranderingen doorvoeren om het gebruik makkelijker te maken, ook zouden vrienden makkelijker te vinden moeten zijn. Eerst worden de veranderingen doorgevoerd op iOS-telefoons. Daarna zijn Android-gebruikers aan de beurt.

Voeg Bright toe op Snapchat met de username Bright.nl