De drie beste smartphones
Bright Stuff

De drie beste smartphones

31-05-2018 22:01 Laatste update: 01-06-2018 12:54

Dit vinden wij momenteel de drie beste smartphones: de Galaxy S9, de iPhone 8 en de OnePlus 6.

Bij Bright worden wij doorlopend gevraagd naar onze favoriete smartphone, laptop, koptelefoon, noem maar op. Daar wilden we al heel lang iets mee doen en dat is Bright Stuff geworden. Een koopgids waar je doorlopend de beste producten in de meest essentiële categorieën vindt. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn.

De smartphone is onze 'primo gizmo'. Een pittige categorie met een hoop spelers, twee dominante platforms en veel toestellen in verschillende prijsklassen. Deze drie smartphones raden wij je nu aan: 

» Samsung Galaxy S9 :: Het beste Android-toestel.

» Apple iPhone 8 :: Beste koop onder de iPhones.

» OnePlus 6 :: De beste prijs-kwaliteitverhouding.

Klik op de producten voor de toelichting, de voor- en nadelen en een productvideo.

Updates

25 mei 2018: OnePlus 6 vervangt OnePlus 5T

Naast duurdere toptoestellen als de nieuwste iPhone en Samsung Galaxy, willen we ook graag een wat betaalbaarder toestel in de lijst. Onze eisen blijven echter streng. We hebben verschillende toestellen overwogen: de Nokia 6.1 en 7 Plus, de Huawei P20 en de OnePlus 6. Die laatste is het geworden. Met een prijs van 519 euro zit het toestel precies tussen premium en mid-range in. Ons credo ‘goedkoop is duurkoop’ gaf de doorslag. Ja, de OnePlus 6 is zo’n 120 tot 150 euro duurder dan de genoemde Nokia's. Maar daarvoor krijg je wel een veel beter scherm, een betere camera en veel snellere prestaties.

17 mei 2018: Samsung Galaxy S9 vervangt Samsung Galaxy S8

De S9 was in de eerste maanden na zijn verschijning te koop voor de hoofdprijs van 899 euro. Gewoonlijk dalen de Galaxy S-modellen snel in prijs, waardoor de S8 vooralsnog een betere deal was, met prijs van onder de 600 euro. De Galaxy S9 is twee maanden na zijn introductie echter in prijs gedaald, en te vinden voor rond de 650 euro. Dat toestel is daardoor nu de betere keuze geworden.

Ga naar Bright Stuff voor het complete overzicht van producten die wij aanraden.